Unieke combinatie van sportartikelen

Bij Duo Bakkersport willen we je inspireren met functionele en hoogwaardige oplossingen voor je sport. We proberen ons te onderscheiden met een uniek aanbod tegen een goede prijs.

Aanbod

In onze webshop vind je voetbalschoenen, tennisrackets, onderkleding, skikleding en meer. Voor vrijwel elke sport ben je bij ons aan het juiste adres! Naast sportartikelen hebben we ook lifestyle producten. Dus opzoek naar nieuwe sneakers, een sweater of een zwembroek? Ook dit vind je in de webshop. 

Door middel van duidelijke foto’s , uitgebreide productomschrijvingen en goede maattabellen hopen wij de keuze voor de juiste producten zo makkelijk mogelijk te maken. Heb je toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen! We helpen je graag. 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en de actuele aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram. 

New kids on the block

Zolang bestaan we nog niet! Sinds 2020 zijn we actief, maar dat maakt ons extra gedreven. We zetten graag een extra stapje voor je, zodat jij altijd blij bent met je aankoop.

Onze passie

Door sporters voor sporters. Gedreven door onze passie voor sport streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren aan elke sporter. Aan jou! Want iedereen is een atleet.