Padel accessoires

Resultaat 1–40 van de 53 resultaten wordt getoond

Padel Accessoires

Naast je padel basis stukken, zoals je outfit, een padel racket en padel ballen wil je ook een verschil maken met je accessoires. Je wilt bijvoorbeeld meer controle in je spel brengen, je bent op zoek naar meer spel comfort of meer power. Dit kan je bereiken met de juiste padel accessoires. Padel racket accessoires kopen doe je bij Duo Bakkersport. Wij bieden padel accessoires aan van verschillende topmerken, zoals Bullpadel, NOX, Babolat, Drop Shot en Osaka.

Padel racket protectie

Tijdens een potje padel loop je altijd het gevaar dat je in een spelsituatie terecht komt waarbij je padel racket het glas of het hek raakt. Erg zonde om je padel racket te beschadigen, maar je wilt toch dat punt winnen. Padel racket protectie tape biedt een uitkomst. De protectie tape, meestal van rubber, plaats je op de bovenkant van je racket. De protectie tape zorgt ervoor dat je padel racket kras bestendiger wordt en uiteindelijk is het goed voor duurzaamheid van je racket.

Padel Grip kopen

Een goede padel grip wordt vaak ondergewaardeerd, maar kan zeker het verschil maken. Het is belangrijk aandacht aan je grip te besteden. Je wilt immers tijdens elke slag optimaal je techniek gebruiken en dit kan alleen met een goede hamergrip. Je kan voor je padel grip meerdere keuzes maken. Allereerst kan je kiezen voor een singel basisgrip, omdat je liever geen dikke grip gebruikt. Ook al speel je alleen met een basisgrip, zorg ervoor dat je het regelmatig vervangt om optimale grip te behouden. Speel je liever met een wat dikkere grip, ga dan voor een extra overgrip. Ook een overgrip wil je vaak vervangen. Zo behoud je optimale grip, zeker wanneer het weer slechter wordt gaat je grip snel achteruit. Daarnaast kan je met een grip je racket stijlen. Mocht je altijd grip problemen hebben dan raden wij aan een Hesacore padel grip aan te kopen. Deze grip heeft een honinggraat design (6-hoekig) en biedt hierdoor maximale grip. Daarnaast is dit ergonomisch beter dan een normale grip, waardoor je blessures voorkomt.

Padel racket gewichten kopen

Vaak zijn meer ervaren padel speler opzoek naar een manier om hun padel racket wat zwaarder te krijgen. Dit kan je bereiken met speciale padel racket gewichten. Je kan extra gewicht toevoegen aan je padel racket op twee manieren. De eerste manier is door gewichten toe te voegen aan de top van je padel racket, dit is overigens niet mogelijk voor alle padel rackets. Dit kan alleen als je padel racket is voorzien van speciale top openingen om daadwerkelijk gewichten te kunnen plaatsen. Alle padel rackets uit de proline van Bullpadel zijn hiervan voorzien. Een andere optie is gewichten toe te voegen aan het handvat van je padel racket. Breng je gewichten aan de top van je racket dan zorgt dat voor meer power. Plaats je een gewicht aan de onderkant/handvat van je padel racket dan realiseer je meer controle en stabiliteit. Test uit wat voor jou als padel speler werkt.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll to Top