Buikspierwielen

Toont alle 2 resultaten

Buikspierwiel kopen bij Duo Bakkersport

Een buikspierwiel kopen doe je bij Duo Bakkersport

Buikspierwiel gebruiken

Buikspieren zijn op veel verschillende manieren te trainen. Er zijn veel hulpmiddelen om je buik te trainen zo kun je denken aan een crunchtrainer, een trainingsbank of een buikspierwiel. Een buikspierwiel is een erg fijn en handig hulpmiddel. Door het gebruik van een buikspierwiel verminder je de belasting op je nek en je rug en gaat de focus meer uit op de spieren waar het om zou moeten gaan, namelijk de buikspieren. Met een buikspierwiel train je niet alleen je buik maar ook je armen, je schouders en je bovenlichaam.

Voordelen aan een buikspierwiel

De voordelen van buikspierwielen zijn dat je veel zwaarder je buik traint in vergelijking tot buikspierapparaten die nauwelijks tot geen effect hebben, en met een buikspierwiel bepaal jij je eigen range of motion wat betekend dat je zelf bepaald hoe ver je beweegt. Daarnaast zijn buikspierwielen erg compact en kan je ze dus overal naartoe meenemen en gebruiken. Een top manier om een sixpack te trainen. Een buikspierwiel kopen doe je niet voor niks.

Waarom buikspieren trainen?

Je buikspieren trainen is essentieel als je aan fitness doet. De buik, ofwel je core, is namelijk de grootste spiergroep in ons lichaam en het is de kern van ons lichaam. Het is erg belangrijk dat de kern van je lichaam sterk is om ook andere bewegingen en oefeningen te kunnen doen. Buikspieren ondersteunen de spieren van je bovenlichaam maar ook die van je onderlichaam en zorgen ervoor dat je explosieve bewegingen goed aankan. Naast ondersteuning voor je onder en bovenlichaam geven buikspieren ook ondersteuning voor je rug, en dat voorkomt weer blessures en overbelasting.

Waarom een buikspierwiel kopen bij Duo Bakkersport?

Naast het uitgebreide assortiment buikspierwielen dat op onze webshop te kopen is. Hebben wij 3 speerpunten waarom je op ons kunt vertrouwen. Snelle Levering: Op 90% van onze bestellingen zit een levertijd van 1 werkdag. Al bestel je op een werkdag voor 15:30 in Nederland, dan is het pakketje de volgende dag al in huis. Ook beschikken wij over het keurmerk WebwinkelKeur. Hierdoor weet je zeker dat je veilig bij ons kunt winkelen en dat wij altijd transparant met je zijn. Ook zijn wij zelf heel sportief en enthousiast over sport. Hierdoor zijn wij nog meer gemotiveerd om voor de beste spullen te zorgen om te kunnen garanderen dat je ook zo veel mogelijk uit uw sport haalt.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll naar boven