Fitnessmatten

Enig resultaat

Waarom een fitnessmat kopen?

Een fitnessmat of yogamat is een must have als je regelmatig yoga, pilates of andere fitness oefeningen uitvoert op de grond. Het zorgt ervoor dat je comfortabel je oefeningen kan uitvoeren, zonder dat je last krijgt van je rug. Het is bijna nooit verplicht om een fitnessmat mee te nemen naar naar je gym. Maar je eigen maat mee nemen naar de gym kan best lekker zijn, je hoeft daardoor namelijk niet het matje van je bezwete voorganger te gebruiken. Aan de andere kant is het fijn als je thuis een matje hebt liggen, zodat je altijd oefeningen comfortabel kan uitvoeren.

De juiste fitness of yoga mat voor jou

Een goede fitness mat zorgt behalve voor grip ook voor een betere balans maar veel belangrijker, als het mis gaat heb je altijd nog een zachte landing. Want het is niet heel prettig als je na een moeilijke yoga positie keihard op de vloer valt. Ook heb je hier weer veel verschillende soorten matten en is de één net wat fijner voor een bepaalde oefening dan de ander. Er zijn veel verschillende prijsklassen, designs en materialen. De wat bredere matten geven meer demping als het een keer misgaat maar omdat ze wat breder zijn, zijn ze ook lastiger op te bergen en geven wat minder grip. De dunnere fitnessmatten geven dan ook meer grip en zijn makkelijk op te bergen, wel zijn zie iets minder comfortabel. Een dikkere fitnessmat is dus aan te raden als je vooral aan yoga doet en een dunnere als je het meer voor fitness gebruikt. Aan jou de keuze. Wij hebben een breed aanbod aan fitness matten te koop, dus je vindt altijd een geschikt matje. door het brede aanbod van Duobakkersport vind u altijd wat bij u past.

Materiaal gebruik bij Fitness matten

Meeste yogamatten zijn gemaakt van een PVC rubber materiaal. Er zit veel variatie in wat voor soort PVC materiaal er wordt gebruikt voor de fitness matten: dik, dun, lang, kort het is allemaal mogelijk. PVC zorgt niet alleen voor comfortabel sporten, maar ook voor stevigheid. Zo blijft de mat netjes en stevig liggen, zodat jij perfect kan sporten.

Waarom een fitnessmat kopen bij Duo Bakkersport?

Naast ons uitgebreide assortiment aan fitness matten kunnen we het matje ook snel aan je leveren. Indien je een bestelling plaats voor 15:30 heb je de volgende dag je mat in huis. Ook beschikken wij over het keurmerk WebwinkelKeur. Hierdoor weet je zeker dat je veilig bij ons kunt winkelen en dat wij altijd transparant met je zijn. Door sporters voor sporters.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll naar boven