Foamrollers

Toont alle 5 resultaten

Foam Roller Kopen Duo Bakkersport

Waarom een foam roller gebruiken?

Met een foam roller kun je jezelf masseren, maar je kunt er ook mee trainen. Foam is een vorm van schuim waardoor het prettig is om er overheen te rollen. De cilinder vorm zorgt ervoor dat de roller gemakkelijk mee beweegt met je lichaam. Foam rollers worden veelal gekocht voor bekende fitness sporten zoals, Yoga en Pilates. Foam rollers worden vooral thuis gebruikt maar ze zijn ook erg handig in de gym of bij de fysiotherapeut. Dit is omdat een foam roller zorgt voor betere spieren, een betere doorbloeding en meer variatie in uw fitness oefeningen. Een foamroller kopen doe je bij Duo Bakkersport

Wat is de beste foam roller voor jou?

Er zijn veel soorten foam rollers, maar welke is het meest geschikt voor jou? Dat hangt af van verschillende factoren als je lengte, je ervaring met foam rollers en waarvoor je het wilt gebruiken. Al heb je weinig ervaring met foam rollers, dan raden wij een wat zachtere foam roller aan. Ditzelfde geldt als je de foam roller vooral wilt gebruiken voor massages. Ook als je last hebt van pijnlijke gewrichten adviseren wij een zachtere roller, omdat een zachtere foam roller ook triggerpoints los kan maken. Dit is ook het geval met een hardere roller maar dit kan wel zeer pijnlijk zijn. Dit is omdat een wat zachtere roller nou eenmaal wat aangenamer is voor je lichaam. Wil je wat meer gevorderde oefeningen doen? Dan is een wat hardere foam roller wat voor jou. Een stevige foam roller zorgt voor meer grip bij oefeningen, maar is ook wat minder prettig voor je lichaam. Ook zijn er verschillende soorten lengtes voor een foam roller. Zo kun je met een wat langere roller meer spieren tegelijkertijd trainen. Denk hierbij aan oefeningen met 2 benen tegelijkertijd voor massages voor uw rug. Een wat kleinere foam roller kun je echter wat makkelijker onderweg mee nemen en staat minder in de weg als je het wil opbergen. Ook kun je hier specifieke lichaamsdelen mee trainen. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld oefeningen moet doen voor 1 been. Of als je een specifiek lichaamsdeel wilt masseren.

Waar heb je een foam roller voor nodig?

Spierpijn… helaas heeft bijna iedereen hier wel een last van. De beste manier om spierpijn te voorkomen of te behandelen is het geregeld trainen met een goede foamroller van DuoBakkersport. De theorie hierachter is dat als je beweegt, dat je dan kans hebt op stijve spieren of dat er knopen in je spieren komen. Dit is vaak erg pijnlijk, zorgt ervoor dat je een beetje mank gaat lopen en/of last van spierpijn krijgt. En je raadt het al, de IDEALE oplossing voor dit is een foam roller. Dit is omdat je tijdens het rollen de slechte stoffen in je spieren weg masseert. Door druk te leggen op het omliggend bindweefsel rol je als het waren de knopen uit je spieren. Door de foam roller worden je spieren dus losser en krijg je veel minder spierklachten. Het fijne van de foam roller is dat je alles zelf kunt doen. Je hebt dus geen dure masseur nodig maar in plaats van dat kun je zelf voor je gezondheid zorgen.

Waarom kopen bij DuoBakkersport ?

Naast het uitgebreide assortiment foamrollers dat op onze webshop te kopen is. Hebben wij 3 speerpunten waarom je op ons kunt vertrouwen. Snelle Levering: Op 90% van onze bestellingen zit een levertijd van 1 werkdag. Al bestel je op een werkdag voor 15:30 in Nederland, dan is het pakketje de volgende dag al in huis. Ook beschikken wij over het keurmerk WebwinkelKeur. Hierdoor weet je zeker dat je veilig bij ons kunt winkelen en dat wij altijd transparant met je zijn. Ook zijn wij zelf heel sportief en enthousiast over sport. Hierdoor zijn wij nog meer gemotiveerd om voor de beste spullen te zorgen om te kunnen garanderen dat je ook zo veel mogelijk uit uw sport haalt.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll to Top