Golftassen

Toont alle 4 resultaten

Golftassen bij Duo Bakkersport

In de golfwereld vind je veel verschillende soorten golftassen. Wij bieden een breed scala aan golftassen aan. Of je nu op zoek bent naar een goede cartbag golftas voor op je goltrolley of dat een je een draagbare standbag zoekt, bij ons ben je op de juiste plek. Een ruim aanbod met scherpe prijzen. Als je een golftas voor 15:30 bij ons bestelt heb je het de volgende werkdag in huis.

Kies de juiste soort golftas.

Afhankelijk van hoe jij de golfbaan wilt betreden is een bepaald soort golftas voor je geschikt. Ben jij een golfer die de golfbaan op gaat met een golftrolley? Dan is een cartbag golftas het beste voor jou. Ga je zonder trolley aan de slag en vind je het geen probleem om je golftas de gehele dag te dragen? Kies dan voor een standbag golftas. Een cartbag golftas past beter op een golftrolley dan een standbag, maar daarentegen heeft een standbag uitklapbare pootjes zodat je de tas gemakkelijk kan neerzetten als je een ijzer wilt pakken om te gaan slaan. We gaan nog even verder in op de type golftassen.

Cartbag golftassen

Cartbag golftassen zijn speciaal gemaakt om op een golftrolley te zetten. Hierdoor kan je de golftas gemakkelijker mee nemen tijdens je dagje golf. Cartbag golftassen zijn vaak wat groter waardoor je makkelijker je gehele golfset kan mee nemen. Wel zo handig als je al je clubs hebt en een ruime keuze hebt bij het slaan. Een cartbag heeft om die reden vaak maar één draagriem in plaats van twee. Daarnaast heeft een cartbag golftas geen uitklapere pootjes. Dit is ook niet nodig, omdat de tas immers op de golftrolley past en rechtop kan staan. Een cartbag golftas heeft vaak een 14-vaks verdeler, zodat alle clubs er inpassen. Een cartbag golftas is vaak luxer dan een standbag. In een cartbag golftassen vind je vaak speciale vakken voor je accessoires, drankjes, handdoeken, paraplu, golfballen en nog veel meer. Meeste golftassen zijn waterdicht door de gesealde naden en speciale ritsen. Cartbag golftassen zijn ideaal als je een golftrolley gebruikt. Uiteraard hebben wij ook een ruim aanbod aan golftrolleys, mocht je er één nodig hebben.

Standbag golftassen

Een standbag golftas heeft in tegenstelling tot de cartbag golftas wel twee draagriemen. Hierdoor zijn standbag golftassen een stuk makkelijker te dragen tijdens je wandeling op de golfbaan. Een standbag golftas lijkt wat meer op een rugtas, maar dan voor golf. Een standbag golftas herken je aan de twee uitklapbare pootjes. Door de pootjes kan je de tas gemakkelijk neerzetten als een je club moet pakken om mee te slaan. Net als de cartbag golftassen zijn standbag golftassen ook altijd waterdicht. Standbag golftassen hebben vaak ook speciale vakken voor je kleinere accessoires, maar minder uitgebreid dan een cartbag golftas. Een standbag golftas is een goede koop als je liever zonder golftrolley de golfbaan op gaat.

Golftas merken

Wij bieden verschillende hoogwaardige golftas merken aan. Golftassen van bekendere merken als Spalding, FastFold, Cougar, OUUL en nog veel meer.

We hopen dat je een leuke golftas bij ons kan vinden. Mocht je vragen hebben of geadviseerd willen worden neem dan gerust contact op.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll naar boven