Golftrolleys

Toont alle 28 resultaten

Golftrolley kopen bij Duo Bakkersport

Hoogwaardige golftrolley kopen voor een goede prijs bij Duo Bakkersport

Golftrolleys in verscheidende kleuren, maten en modellen vind je bij Duo Bakkersport. We hebben een ruim aanbod trolleys. In ons golftrolley assortiment vind je merken zoals; FastFold, Cougar en Clicgear. Wij helpen je graag alvorens je wat aankoopt. Er bestaan verschillende soorten golf trolleys, zoals: 2-wiel golfkarren, 3-wiel golfkarren en 4-wiel golfkarren. Daarnaast heb je ook verschillende soorten golftrolley accessoires. Een golftrolley, zoals je vast weet, is ontworpen om gemakkelijk al je golfspullen mee te nemen op de golfbaan. Een praktisch golf karretje met twee, drie of vier wielen waar je mee op pad gaat. Geen gesjouw meer met je golftas, ontzie je schouders met een goede golftrolley. Een tweewiel trolley is een iets goedkopere en minder luxe versie dan een driewiel golftrolley. Op de meeste golftrolleys kun je een standbag of een cartbag vervoeren. Een driewiel trolley heeft vaak ook meer uitgebreide gadgets in vergelijking tot een tweewiel trolley. Op de meeste driewielers zit bijvoorbeeld een rem of kun je gemakkelijk de hoogte verstellen. Daarnaast zijn driewiel trolleys altijd uitgerust met een flessenhouder, extra opslag vak en een scorecard houder.

2-wiel golftrolley

Een tweewiel golftrolley is meestal goedkoper dan een driewiel golftrolley. Veel golfers kiezen daarom voor een 2-wiel golftrolley. Een tweewiel trolley is eenvoudig in te klappen. Daarnaast zijn meeste golftrolleys, ook de 2-wiel, gemaakt van een lichtgewicht aluminium. Een tweewiel golftrolley trek je achter je aan, in plaats van te duwen. Een 2-wiel golftrolley wordt dan ook regelmatig een pull trolley genoemd.

3-wiel golftrolley

Een driewiel golftrolley is in de regel altijd duurder dan een tweewiel golftrolley. Voor de hogere prijs krijg je een comfortabelere en meer uitgebreide kar. Met een 3-wiel golftrolley kan je vaak het voorste wiel inklappen en daardoor de kar compact opvouwen. Ook hebben driewielers vaak grotere wielen dan de tweewiel trolleys. Een 3-wiel golftrolley trek je niet, maar duw je voor je uit. Ofwel een push golf trolley. Je ontlast met het duwen je rug.

4-wiel golftrolley

Een 4-wiel golftrolley is een nog luxere variant dan de 3-wiel golftrolley. Nog meer comfort voor tijdens je potje golf. Een vierwiel golftrolley duw je net zoals een driewiel golftrolley voor je uit. Dit gaat heel eenvoudig met de meedraaiende wielen. Je kan de wielen van een vierwiel golftrolley ook vastzetten wanneer je een lang stuk rechtdoor moet lopen en in bochten hoef je minder te wringen dan wanneer je stuurt met een driewiel kar.

Waarom een golftrolley kopen bij Duo Bakkersport

Een golftrolley kopen in onze webshop is gemakkelijk en je betaalt altijd een goede prijs. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een golftrolley, kun je het gemakkelijk aanschaffen. Als je een bestelling vóór 15:30 uur 's middags, kunnen we je het product op dezelfde dag nog toesturen. Ofwel een volgende werkdag aflevering. Daarnaast hebben wij op al onze producten een garantie.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll naar boven