Halterschijven

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Halterschijven kopen?

Halterschijven kopen dat doe je bij Duo Bakkersport. Halterschijven zijn een essentieel onderdeel als je met halters gaat trainen. Halterschijven kopen doe je om al je spiergroepen mee te trainen. Rug, borst, schouders, triceps, biceps, onderarmen, buik, benen en kuiten train je gemakkelijk met halterschijven. Halterschijven gebruik je om thuis te trainen, maar vind je ook in de gym voor je krachttraining. Als je halterschijven gaat kopen moet je goed op letten op het gewicht, dit moet wel bij passen bij de krachttraining die jij doet. Zware halterschijven gebruik je om meer spiermassa te maken.

Wij van Duo Bakkersport hebben een uitgebreid assortiment aan halterschijven van diverse materialen en gewichten. Bij materialen moet je denken aan; halterschijven met rubber, halterschijven met kunststof, halterschijven met gietijzer, halterschijven met chroom en nog meer. Alle halterschijven die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit. Haal kwaliteit in huis met Duo Bakkersport. Halterschijven kopen voor 15:30 betekent dat je de schijven de volgende werkdag in huis hebt.

Als je een halterstang wilt combineren met halterschijven dan moet je goed kijken naar de maten. Binnen halters zijn er twee maten. Namelijk 30mm en 50mm. Als je een halterschijf koopt dan moet je dezelfde maat kopen als je halterstang.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll naar boven