Kettlebells

Toont alle 3 resultaten

Kettlebell kopen bij Duo Bakkersport

Een kettlebell kopen doe je bij Duo Bakkersport.

Waarom een kettlebell gebruiken?

Je verwacht misschien niet zo snel dat je met een kettlebell al je lichaamsdelen kan trainen, maar door de vorm en het gewicht van de kettlebell maakt het een super multifunctioneel. Ook geeft een kettlebell een extra dimensie dan wel uitdaging voor jouw fitness trainingen. Met een kettlebell train je op kracht, verhoog je de vetverbranding, krijg je strakkere buikspieren, verbeter je balans en houding en krijg je een verbeterde conditie. Dit zijn slecht een paar voordelen als je traint met Russische ijzeren kanonskogels. Effectiever, slimmer en leuker trainen doe je met een kettlebell.

Welke kettlebell is geschikt voor jou?

Een kettlebell kan je kopen in verschillende gewichten. Ons assortiment van kettlebells bestaat uit 4kg, 6kg en 10kg kettlebells. Natuurlijk moet je bij jezelf nagaan wat een ideaal gewicht voor je is. Wat bij de een past, past bij een ander niet. Bij het kopen van een kettlebell heb je een aantal factoren die je moet overwegen. Factoren zijn, het handvat, de prijs, materiaal, de coating en het comfort. Wat zijn jouw voorkeuren? Het is geen snelle keuze. Wij bieden op het moment alleen kettlebells aan van Pure2Improve. Pure2Improve heeft een echte ‘degelijke’ look en feel als fitness merk. Pure2improve heeft ontzettend degelijk gevormde kettlebells op de markt gebracht. De klassieke vorm maakt ze uitermate geschikt voor beginners. De kettlebells van Pure2improve zijn op alle vlakken gebruiksvriendelijk, zelfs voor push-ups. Trainen kan ook op harde vloeren. Ideaal geschikt voor thuisgebruik, maar het oogt professioneel en zal ook niet verkeerd staan in een sportschool. Twijfel je tussen het gewicht? Door de lage prijs van deze kettlebells, zijn er veel mensen die er twee of drie tegelijk gebruiken, zeker wanneer je net begint is dit handig.

Welke oefeningen kun je doen met een kettlebell?

We kunnen natuurlijk een uitgebreide opsomming maken van oefeningen die je kan uitvoeren, maar liever verwijzen je door naar een al bestaande pagina. Klik op de link van kettlebellsportschool om te zien wat je allemaal kan doen qua oefeningen: https://kettlebellsportschool.nl/oefeningen/

Waarom een kettlebell kopen bij Duo Bakkersport?

Naast een specifiek aanbod aan kettlebells dat op onze webshop te koop is. Hebben wij 3 speerpunten waarom je op ons kunt vertrouwen. Snelle Levering: Op 90% van onze bestellingen zit een levertijd van 1 werkdag. Al bestel je op een werkdag voor 15:30 in Nederland, dan is het pakketje de volgende dag al in huis. Ook beschikken wij over het keurmerk WebwinkelKeur. Hierdoor weet je zeker dat je veilig bij ons kunt winkelen en dat wij altijd transparant met je zijn. Ook zijn wij zelf heel sportief en enthousiast over sport. Hierdoor zijn wij nog meer gemotiveerd om voor de beste spullen te zorgen om te kunnen garanderen dat je ook zo veel mogelijk uit je sport haalt.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll to Top