Optrekstangen

Toont alle 2 resultaten

Pull up bar / optrekstang bij Duo Bakkersport

Een optrekstang wordt ook vaak een pull-up bar, of chin-up bar genoemd. Voor de oefeningen met een pull up bar gebruik jij je eigen lichaamsgewicht, met deze oefeningen train jij je bovenlichaam. Om tot de beste aankoopkeuze te komen is het goed als je de volgende vragen beantwoord: -Welke eigenschappen zijn belangrijk? -Welke oefeningen kun je met een pull up bar doen? -Welke spiergroepen kun je trainen met een pull up bar? -Optrekstang kopen bij Duo Bakkersport?

Welke eigenschappen zijn belangrijk?

Er zijn een paar belangrijke eigenschappen die je moet achterhalen voor de aankoop van een pull up bar. Een hiervan is hoeveel gewicht de stang aan kan. Hoe zwaarder de optrekstang is hoe steviger de stang wordt. Logischer wijs, hoe steviger een stang hoe meer gewicht het kan dragen. Ten tweede is het belangrijk hoe de pull up stang vast wordt gezet. Er zijn 2 varianten hierin, er zijn bars die je vast dient te schroeven in de muur of er zijn pull up stangen die zichzelf klemmen in bijvoorbeeld een deurpost. Beide manieren hebben een voordeel. 1. Schroef je de bar vast in de muur, dan is deze zwaarder te belasten. 2. Als je de klem gebruikt dan kun je de stang op meerdere plekken gebruiken zonder dat er overal gaten in je muur of deurpost komen.

Welke oefeningen kun je met een pull up bar doen?

Bekijk de onderstaande link voor de 11 beste pull up bars variaties: https://trainerz.be/de-11-beste-pull-variaties/

Welke spiergroepen kun je trainen met een pull up bar?

Er zijn natuurlijk veel verschillende oefeningen die je kunt doen met een pull up stang, dus je kan ook veel verschillende spiergroepen trainen. Elke grip of stijl triggered weer net een andere spiergroep. In het algemeen train je vooral je bovenlichaam en armen.

Optrekstang kopen bij Duo Bakkersport

Duo Bakkersport Home Fitness Optrekstang 61t/m100 cm – Deze optrekstang wordt vast gezet met 2 schroefjes, gecombineerd met het gewicht van 1,7 kilo is dit een hele sterke stang die een maximale belasting heeft van 100 kilo. De Duo Bakkersport optrekstang is ook handig als voetklem of gebruik de optrekstang als armsteun bij dips.

Duo Bakkersport Home Fitness Optrekstang 80t/m130 cm

Deze optrekstang wordt vast gezet met 2 schroefjes, gecombineerd met het gewicht van 1,7 kilo is dit een hele sterke stang die een maximale belasting heeft van 120 kilo. De Duo Bakkersport optrekstang is ook handig als voetklem of gebruik de optrekstang als armsteun bij dips.

Duo Bakkersport Optrekstang / Pull-up stang – Wandmontage

deze optrekstang wordt vastgezet met in totaal 8 schroeven, gecombineerd met het gewicht van 4,5 kilo zorgt dit voor een maximale belasting van 350 kilo. De afmetingen van de pull up stang is 93.5×50 cm. De optrekstang is te bevestigen aan de muur en aan het plafond.

Duo Bakkersport PRO 2.0 Pull Up Bar – Wandoptrekstang

deze optrekstang wordt vastgezet met in totaal 8 schroeven, gecombineerd met het gewicht van 4 kilo zorgt dit voor een maximale belasting van 150 kilo. de stang is bedoeld voor uitsluitend verharde muren. De afmetingen zijn 95x55x19.

Southwall Home Fitness Verstelbare Optrekstang 80 t/m 130 cm

Deze optrekstang wordt bevestigd met 2 schroefjes, samen met het gewicht van 1,7 kilo kan deze stang een maximaal belastbaar gewicht van 120 kilo aan. Deze stang is ook goed te gebruiken als voetklem of als armsteunen bij dips.

Southwall verstelbare optrekstang MT editie 60 tot 100 cm

Deze optrekstang wordt vast gezet met 2 schroefjes, gecombineerd met het gewicht van 2 kilo is dit een hele sterke stang die een maximale belasting heeft van 100 kilo. De afwerking is beter door de mt editie.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll naar boven