Spelersprofiel; Wie is Gemma Triay?

Wie is gemma Triay?

Gemma Triay is een professionele padel speelster. Ze is geboren op 7 februari 1985 in Spanje. Triay is een rechtshandige speler en staat bekend om haar smash. Op het moment van schrijven is ze de nummer 3 binnen de World Padel Tour.

Carrièreverloop van Gemma Triay

Gemma heeft haar succes behaald op nationaal en internationaal niveau. Ze heeft deelgenomen aan verschillende toernooien en heeft indrukwekkende resultaten behaald, zowel in het dubbelspel als in het gemengde dubbelspel. Ze heeft samengespeeld met verschillende partners, onder andere met Lucia Sainz en Teresa Navarro. Op het moment speelt ze samen met Alejandra Salazar en hebben ze samen verschillende World Padel Tour toernooien gewonnen.

Ben je benieuwd naar de padel kunsten van Gemma Triay? Bekijk dan het onderstaande filmpje met wat hoogtepunten uit haar carrière.

Een samenwerking met Bullpadel 

Na jarenlang samengewerkt te hebben met ASICS stapt Gemma in 2022 over naar Bullpadel. De destijds nummer 1 op de World Padel Tour ranking tekent voor Bullpadel. In samenwerking met Bullpadel is er een padel racket voor haar ontworpen. Ze speelt met het Bullpadel Elite 2023 padel racket. Een druppelvormig padel racket voor de gemiddelde tot gevorderde padel spelers. Het racket heeft een medium balans en hardheid waardoor je een goede balans van comfort en power ervaart. Kies voor een padel racket dat door één van de beste padel spelers wordt gebruikt.

Vond je dit een interessant artikel? Bekijk dan ook eventueel onze andere padel rackets of lees nog meer padel blogs.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven