Golf Cartbag – Eenvoudig jouw clubs binnen handbereik

Golf cartbag

Wanneer je een golftas gaat kopen zul je de keuze moeten maken tussen een golf cartbag, of een golf standbag. In dit artikel zullen we kort aanhalen waarom steeds meer mensen kiezen voor een cartbag van bijvoorbeeld het merk Fast Fold.

Over het algemeen golven de meeste mensen voor ontspanning en om even lekker een balletje te slaan. Niet iedereen vindt het dan prettig om de toch relatief zware standbags mee te moeten dragen. Standbags zijn namelijk gemaakt om te dragen. Dit heeft uiteraard ook zijn voordelen, en er zijn voldoende golfers die een standbag gebruiken, maar toch kiezen veel mensen tegenwoordig voor het gemak van een cartbag als ze op zoek zijn naar een golftas voor hun clubs.

Maar waarom is een cartbag dan zo comfortabel? Een cartbag voor golf is gemaakt voor op een trolley. Er zit wel een draagband aan, dus het is absoluut mogelijk om deze tas eenvoudig te dragen, maar deze draagband is eigenlijk vooral bedoeld om de tas uit de auto te kunnen pakken en voor andere kleine verplaatsingen.

Doordat een cartbag bedoeld is om op een trolley te vervoeren, is het dus ook niet erg als deze tas wat zwaarder en groter is. Hierdoor heeft een cartbag over het algemeen veel meer ruimte dan een standbag. Aangezien gewicht en formaat minder belangrijk worden wanneer je de tas niet hoeft te dragen is er door de makers van deze cartbags ruimte gemaakt om bijvoorbeeld kleding en accessoires op te bergen. Ook is er ruimte gemaakt voor verschillende vakjes voor bepaalde clubs, en is de top van een cartbag groter dan de top van een standbag. Dit alles omdat de cartbag simpel en comfortabel vervoerd kan worden op een trolley.

Cartbags van Fast Fold bij DuoBakkersport

Bij Duobakkersport hebben we uiteraard gekeken naar de merken die hoge kwaliteit golftassen voor een eerlijke prijs aanbieden. Daardoor hebben wij gekozen om cartbags van het merk Fast Fold in ons assortiment op te nemen. Fast Fold is een snel groeiend Europees bedrijf die golftrolleys en golftassen maakt. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van dit merk, en daardoor hebben wij de cartbags van Fast Fold in ons assortiment opgenomen. Met de verschillende kleuren en formaten is er voor iedereen een geschikte cartbag te vinden van het merk Fast Fold!

Moet ik een Cartbag of een Standbag kopen?

Het is voor iedereen geheel persoonlijk of je de voorkeur wenst te geven aan een cartbag of een standbag. Beide soorten tassen hebben voordelen en zijn uitstekend geschikt om jouw clubs in te vervoeren. Kies je voor gemak, comfort en meer ruimte ga dan voor een cartbag in combinatie met een golftrolley. Vind je het niet erg om je tas meer te dragen en wat in te leveren in tasruimte ga dan voor een standbag.

Heb je nog vragen over Cartbags, Standbags of andere vragen over golftassen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll naar boven