Over ons

Unieke combinatie van sportartikelen

Bij Duo Bakkersport willen we je inspireren met functionele en hoogwaardige oplossingen voor je sport. We proberen ons te onderscheiden met een uniek aanbod tegen een goede prijs.

Aanbod

In onze webshop vind je alles voor padel, golf en fitness. Wij zijn specialisten in padel, golf en fitness en focussen ons daar volledig op. Voor deze drie sporten ben je bij ons aan het juiste adres! 

Door middel van advies op maat, duidelijke foto’s , uitgebreide product omschrijvingen en uitstekende product video’s hopen wij de keuze voor de juiste producten zo makkelijk mogelijk te maken. Heb je toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen! We helpen je graag. 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en de actuele aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram. 

New kids on the block

Zolang bestaan we nog niet! Sinds 2020 zijn we actief, maar dat maakt ons extra gedreven. We zetten graag een extra stapje voor je, zodat jij altijd blij bent met je aankoop.

Onze passie

Door sporters voor sporters. Gedreven door onze passie voor sport streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren aan elke sporter. Aan jou! Want iedereen is een atleet.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll to Top