Over ons

Unieke combinatie van padel artikelen

Bij Duo Bakkersport willen we je inspireren met functionele en hoogwaardige oplossingen voor padel. We proberen ons te onderscheiden met een uniek aanbod, super service en dat allemaal tegen een eerlijke prijs. Wij zijn de padel specialist in jouw omgeving.

Aanbod

In onze webshop vind je alles voor padel. Wij zijn specialisten in padel en focussen ons daar volledig op. Voor padel ben je bij ons aan het juiste adres. 

Door middel van advies op maat, duidelijke foto’s , uitgebreide product omschrijvingen, uitstekende product video’s, een test racket service, een fysieke showroom die je kan bezoeken hopen wij de keuze voor de juiste padel producten zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Heb je toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen! We helpen je graag. 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en de actuele aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. 

New kids on the block

Zolang bestaan we nog niet! Sinds 2020 zijn we actief, maar dat maakt ons extra gedreven. We zetten graag een extra stapje voor je, zodat jij altijd blij bent met je aankoop.

Onze passie

Door sporters voor sporters. Gedreven door onze passie voor sport streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren aan elke sporter. Aan jou! Want iedereen is een atleet.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll naar boven