Over ons

Unieke combinatie van padel artikelen

Bij Duo Bakkersport willen we je inspireren met functionele en hoogwaardige oplossingen voor padel. We proberen ons te onderscheiden met een uniek aanbod, super service en dat allemaal tegen een eerlijke prijs. Wij zijn de padel specialist in jouw omgeving.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en de actuele aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram

Over ons

Wij zijn Mike en Dane, gebroeders Bakker. Samenwerkend onder de naam Duo Bakkersport.

We zijn net als jij verslaafd aan het spelletje padel. Ons doel is om jouw padelervaring te optimaliseren met deskundig advies en de juiste uitrusting.

We zijn padel specialisten

In onze webshop vind je alles voor padel. Wij zijn specialisten in padel en focussen ons daar volledig op.

Door middel van advies op maat, duidelijke foto’s , uitgebreide product omschrijvingen, uitstekende product video’s, een test racket service, een fysieke showroom die je kan bezoeken hopen wij de keuze voor de juiste padel producten zo makkelijk mogelijk voor je te maken.

Onze passie

Gedreven door onze passie voor sport streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren aan elke sporter. Als mede padeller begrijpen we de behoeften van de padel speler, en we zijn hier om je te ondersteunen.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven