Bullpadel padel racket

Toont alle 23 resultaten

Bullpadel is een Spaans Padelmerk opgericht in 1995. Bullpadel is in 2005 overgenomen door een groter sportbedrijf uit Madrid, genaamd Aguirre & Cia. Bullpadel is een padel specialistisch merk en produceert padel rackets, padelschoenen, padel ballen, padel tassen en alle andere bijbehorende padel artikelen. Meer geïnteresseerd in een ander padel merk? Bekijk dan onze andere Padel Rackets.

Bullpadel Padel Racket Kopen

Een Bullpadel padel racket kopen doe je bij Duo Bakkersport. Wij hebben het volledige Bullpadel assortiment van 2021 beschikbaar. Bullpadel is een padel only merk. Met een Bullpadel padel racket weet je zeker dat je het beste van het beste hebt voor je sport. Innovatie staat bij Bullpadel hoog in het vaandel. Bij Bullpadel padel rackets zijn de nieuwste en modernste technieken toegepast. Aan Bullpadel padel rackets merk je dat het de ontwikkeling van de padel sport op de voet volgt. Daarnaast is Bullpadel een van de eerste Spaanse Padel merken dat vanaf de start van de padel sport in Spanje zich toegewijd heeft aan het ontwikkelen van padel rackets. Bullpadel staat erom bekend padel rackets te ontwerpen die de wensen van de professionele padel spelers in vervulling brengt. Bullpadel padel rackets zijn premium rackets die zich een weg hebben gevonden naar ook de meer recreatieve padel spelers. In 2007 startte Bullpadel naast padel rackets met padelkleding, padelaccessoires en padelschoenen.

Professionele padel spelers met een Bullpadel Padel Racket

Bullpadel wordt vaak geassocieerd met de top-padelspelers die het al jaren sponsort. Denk aan padel professionals met een Bullpadel Padel Rackets, zoals; Paquito Navarro, Juan Tello, Chingotto, Alejandra Salazar, Maxi Sanchez. Maar ook nog vele andere padel professionals. Bullpadel sponsort naast deze grootheden ook allerlei lokale teams en clubs in verschillende landen. Bullpadel probeert jong talent te scholen en aan zich te binden om samen naar de padel top toe te werken. Bullpadel heeft een passie voor de padel sport.

Bullpadel Padel Racket lijnen

Bullpadel heeft verschillende padel racket lijnen voor verschillende spelniveaus. Er zijn zowel Bullpadel padel rackets voor beginners tot uiteraard professionals. De Bullpadel lijnen van laag naar hoog padel niveau zijn; Kid line, Junior Line, Fun Line, Mid Line, Avant Line en Pro Line. We gaan kort verder in op de verschillende Bullpadel padel racket lijnen. Junior line. Een speciale Bullpadel racket lijn voor kinderen. Lichtere en of kleine padel rackets, zodat de jongste padel speler ook goed uit de voeten kunnen. Beginner line. De Bullpadel padel racket lijn voor de recreatieve padel speler of iemand die de sport leert kennen. Het zijn Bullpadel padel rackets voor spelers die in de toekomst gevorderd of experts willen worden. Mooie doorgroei modellen. Vergevingsgezinde padel rackets om de sport te leren. Performance line. Bullpadel heeft hun top technologie wat aangepast voor de gemiddelde of regelmatige spelers die op zoek zijn naar een Bullpadel padel racket met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De nieuwe exclusieve BP10, K2POWER- en FLOW LIGHT- padel zijn daarom ontwikkelt. Avant line. De Avant line is bedacht en ontworpen voor padel spelers die op zoek zijn naar maximaal comfort en geweldige technologieën. De Avant line bestaat uit de modellen Vertex, Wing en K3 padel rackets voor de gemiddelde en gevorderde padel spelers. Het betreft Bullpadel Padel Rackets gemaakt uit 100% carbon frames. Pro line. Deze lijn vertegenwoordigt de top innovatie en technologie van Bullpadel voor de gevorderde padel speler. In deze lijn vind je Bullpadel Padel Rackets Hack, Vertex en Flow. Bullpadel Padel Rackets met goede controle en maximale prestaties. Het betreft padel rackets van 100% carbon, genaamd Tricarbon wat een 12K carbon is. Daarnaast zijn de Bullpadel Padel Racket uit de proline standaard voorzien van een hesacore voor meer grip en minder snel blessures. Daarnaast kan je met de proline rackets het gewicht aanpassen middels custom gewichtjes.

Bestel je Bullpadel Padel Racket via Duo Bakkersport

Wij van Duo Bakkersport zijn een echte padel specialist, daarom vind je bij ons Bullpadel padel rackets voor iedere soort padelspeler. Of je nu begint met padel of al veel ervaring hebt, bij ons vind je een geschikt padel racket van Bullpadel. Bullpadel padel rackets met een scherpe en eerlijke prijs. Uiteraard hebben we ook Padel Rackets van andere merken. Als je een padel racket bestelt voor 15:30 dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Daarnaast heb je uiteraard garantie op je padel racket. Vind je het lastig om een padel racket van Bullpadel uit te kiezen en heb je toch nog liever advies? Geen probleem! Kom langs in onze winkel/showroom of bel voor advies. We helpen je graag.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll to Top