Adidas Padel Racket

Toont alle 27 resultaten

Adidas behoort tot een van de grootste padel merken. Adidas is een Duits merk opgericht door de twee Duitse broers Adolf en Rudolf Dassler. Adidas is ooit groot geworden met de productie van schoenen, maar is veranderd naar een grote all-round speler voor sportartikelen. Waaronder padel rackets en bijbehorende artikelen. Adidas maakt revolutionaire padel rackets die gebruikt worden door padel professionals zoals Ale Galán, Alex Ruiz, Martita Ortega en Seba Nerone. De Adidas padel racket collectie is erg divers waardoor er voor elke type speler een geschikt racket te vinden is.

Toch meer geïnteresseerd in andere padel rackets? Bekijk dan naast Adidas de volgende padel racket merken:

Adidas Padel Racket Kopen

Een Adidas padel racket kopen doe je natuurlijk bij Duo Bakkersport online of in de winkel. Bestel je voor 17:00 je Adidas Padel Racket dan wordt het racket dezelfde dag ingepakt en opgestuurd. Bij ons kan je het volledige Adidas padel racket collectie bekijken en testen. Uiteraard zit er garantie op je racket! Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op en we geven je advies, kom langs in de showroom om de padel rackets te bekijken of plan een testsessie met ons. Ben je niet overtuigt van Adidas? Bekijk dan ook onze Padel Rackets van andere merken.

Adidas padel racket lijnen

Adidas heeft verschillende padel racket lijnen opgericht om de collectie in te onderverdelen. Zo zijn er de lijnen Metalbone, Adipower, Essnova, RX, Drive en Match.

 • Metalbone series. Binnen de Metalbone series vind je padel rackets voor intermediate, gevorderde en professionele padel spelers. Bij de pro padel rackets binnen de Metalbone lijn kan het gewicht en balans aangepast worden. Alle padel rackets binnen deze lijn zijn voorzien van het Octogonal Structure racket frame technologie. Unieke padel rackets met een lange levensduur met verschillende specificaties.
 • Adipower series. Binnen de Adipower series vind je padel rackets voor beginnende, intermediate, gevorderde en professionele padel spelers. Bij de rackets in het hogere segment vind je een Dual Exoskeleton toepassing in het racket frame. Hierdoor worden de rackets stijver en gaan ze langer mee. Daarnaast vind je binnen de Adipower series voor de pro rackets een afwerking met Aluminized Carbon en voor de mindere goden een toegankelijker afwerking met Glasvezel. Binnen de Adipower series vind je een racket voor iedere type padel speler.
 • Essnova series. Binnen de Essnova series vind je padel rackets gemaakt van carbon met een zachte touch. Binnen de Essnova series kan je kiezen uit een aanvallende of een verdedigend type racket. Alle rackets binnen de lijn zijn gemaakt van 6K Carbon, voorzien van een exoskeleton, een schuurpapier laag op het racketblad en hebben een zachte Eva rubber in de kern. De Essnova padel rackets van Adidas zijn ideaal voor de intermediate tot gevorderde padel spelers.
 • RX series. De RX series van Adidas zijn ideaal voor de beginnende tot intermediate padel spelers. Het zijn zachtere en flexibelere rackets, zodat de minder ervaren spelers het spelletje goed kunnen leren. Daarnaast zijn alle rackets binnen deze serie voorzien van een glasvezel afwerking en een racket frame versterking voor een langere levensduur. Top padel rackets om de sport mee te ontdekken.
 • Drive en match series. De Drive en Match series padel rackets zijn speciaal ontworpen voor de beginnende padel spelers. Alle Adidas padel rackets binnen deze lijn hebben een grotere sweetspot, zo is het racket vergevingsgezinder dan normaal en kan je plezier beleven aan het starten van de padel sport.

Adidas Padel Racket Technologieën

Adidas heeft een aantal unieke technologieën ontwikkeld voor de padel racket collectie. Zo is er een mogelijkheid om bij de Metalbone padel rackets het gewicht en het balans van het racket aan te passen. Daarnaast heeft Adidas een aantal frame designs ontworpen die het racket frame versterken en verduurzamen waardoor het racket langer mee gaat en je meer power uit het racket kan halen. De namen van deze racket frame designs zijn Exoskeleton, Dual Exoskeleton en Octogonal Structure. In de collectie heeft Adidas er voor gekozen om te werken met 6 verschillende racketblad vezels. Elk soort vezel heeft een andere flexibiliteit. Met de keuze uit 6 racketbladen vezels met verschillende soorten flexibiliteit kan Adidas het comfort en de power output van het padel racket bepalen. Hoe groter de flexibiliteit van de vezels in het racketblad hoe groter het comfort. Met minder flexibele vezels in het racketblad kan je meer power uit het padel racket halen.

In een notendop

 • Een minder flexibel (harder) racketblad zorgt ervoor dat je meer power uit je slagen kan halen
 • Een meer flexibel (zachter) racketblad zorgt ervoor dat je bij langzamere ballen meer bounce ervaart

De racketbladen vezels die Adidas gebruikt zijn van hard naar zacht:

 • Carbon Aluminazed 2 to 1
 • Carbon Aluminazed 24K
 • Carbon Aluminazed 15K
 • Carbon fiber 6K
 • Flax Fiber
 • Glasvezel

Kan je Adidas padel rackets bekijken in de shop van Duo Bakkersport?

Ja alle Adidas padel rackets zijn te bezichtigen in onze winkel.

Kan je Adidas padel rackets testen?

Bij Duo Bakkersport kan je de gehele collectie Adidas padel rackets testen. Er is een speciale test racket service.

Wat is de levertijd van een Adidas padel racket als je bestelt bij Duo Bakkersport

Voor 17:00 een Adidas padel racket besteld betekent dat het racket dezelfde dag wordt ingepakt en opgestuurd.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven