Padel rackets

Resultaat 1–40 van de 227 resultaten wordt getoond

Padel Racket Kopen Bij Duo Bakkersport

Een Padel racket kopen doe je bij Duo Bakkersport. Wij bieden een breed scala aan padel rackets aan, zodat je altijd een padel racket kan vinden dat bij je past. Padel rackets uit 2023. We bieden verschillende bekende padel racket merken aan. De padel merken die wij aanbieden bevatten verschillende soorten rackets, variërend van beginners rackets tot professioneel uitgebalanceerde modellen. Vind een padel rackets aanbieding bij ons! Rackets die ontworpen zijn, zodat je het meeste uit de sport kan halen en die tevens gebruikt worden door padel professionals.

De merken die wij aanbieden zijn Drop Shot, Bullpadel, NOX, Babolat, Osaka, Adidas, HEAD, Royal Padel, Starvie, FILA en RS Padel. Allemaal padel merken die populair zijn vanwege hun uitstekende kwaliteitsnormen met betrekking tot materiaal, afwerking, grip, uitstraling en professionaliteit. De padel rackets kunnen worden geselecteerd op basis van het niveau, zoals beginners, intermedieer en gevorderden. Naast heren padel rackets hebben we ook een speciale selectie padel rackets voor vrouwen. Bovendien kan de selectie worden gefilterd op basis van de speelstijl. Zo kan je filteren op rackets die ideaal zijn voor verdedigende, aanvallende of neutrale padel spelers. Een racket voor iedere padel stijl. Padel rackets testen kan ook, zo weet je zeker dat je het juiste racket aanschaft.

Bekijk naast de padel rackets ook de padel schoenen en de padel tassen.

Padelracket voor de beginnende, gemiddelde en gevorderde spelers

Een padel racket kopen kan lastig zijn! Ga je een medium, zwaar of superlicht padel racket kopen van carbon, glasvezel of een mix daarvan? Kies je voor een rond-, diamant- of een druppelvormig padel racket? Moet het racket een harde foam in de kern hebben of een zacht? Door het brede aanbod kan je misschien de bomen door het bos niet meer zien. Dit geldt overigens niet alleen voor beginners, maar ook voor gevorderde spelers. Over het algemeen kunnen we zeggen dat beginners beter af zijn met een licht en rondvormig padel racket. Als je meer ervaring hebt wil je misschien wat meer focussen op power play met een harder diamantvormig padel racket. Gevorderde padel spelers geven meestal de voorkeur aan padel rackets die een stukje zwaarder zijn en 100% van carbon zijn gemaakt. Uiteraard blijft het afhankelijk van je spel. De vormen van de padel rackets hebben invloed op de speelstijl, dus ook een gevorderde padel speler kan met een rondvormig racket spelen. Alles hangt af van je eigen voorkeur, waar je het beste gevoel bij hebt.

Dames Padel Rackets

Wil je als vrouw een speciale dames padel racket kopen? Dat kan! Dames padel rackets zijn lichter van gewicht, maar zijn vaak van hetzelfde materiaal gemaakt. Dames padel rackets wegen meestal 345 tot 360 gram en heren padel rackets van 360 tot 380. Toch zijn er genoeg dames die heren padel rackets kopen en heren die de voorkeur geven aan aan lichter padel racket. Het is geen harde regel, maar wat je persoonlijk fijner vindt spelen. Een lichter padel racket geeft immers meer wendbaarheid, maar minder power. Een zwaarder padel racket geeft meer power, maar minder wendbaarheid.

Materiaal Padel Rackets

Padel rackets kunnen met verschillende complexe materialen gemaakt worden maar de meeste padel rackets zijn gemaakt van glasvezel, carbon of een mix daarvan. Soms zie je dat padel rackets verstevigd zijn met aluminium. Door de juiste materialen met elkaar te mengen wordt er voor gezorgd dat er zo weinig mogelijk trillingen, en zoveel mogelijk demping in het racket is tijdens het spelen. Daarnaast is het soort materiaal dat gebruikt wordt het meest belangrijk voor de stijfheid van een racket. Je kunt het zo zien: hoe stijver het racket, hoe en power en precisie maar hoe meer techniek je nodig hebt om het racket goed te kunnen gebruiken. Hoe zachter het racket, hoe meer controle en comfort maar minder power en techniek nodig om het racket goed te kunnen hanteren. Vergelijk het bijvoorbeeld met de elasticiteit in een trampoline. In principe is het dus zo dat beginners meer baat hebben bij een zachter racket om voldoende controle te behouden. Hoe beter je techniek is ontwikkeld, en dus hoe meer controle je zelf hebt, hoe meer je op zoek bent naar meer power en dus een stijver racket.

Padel Racket vormen: wat zijn de verschillen?

Padel racket vormen zijn van essentieel belang. Je kunt kiezen tussen:
• Rondvormige padel rackets
• Diamantvormige padel rackets
• Druppelvormige padel rackets

Rondvormige padel rackets

Een ronde vorm betekent een grote sweetspot en een neutraal of laag balanspunt. Het gewicht in een rond bladvorm is vrij evenwichtig verdeeld en is vooral geliefd bij technische/verdedigende spelers die veel controle willen behouden. Een rond bladvorm is goed voor beginnende spelers of gevorderden die de meeste waarde hechten aan controle.

Diamantvormige padel rackets

Bij een diamantvormig blad is het blad meer ‘hoekig’, met een kleinere sweetspot en vaak is een diamant vorm topzwaar. Dit betekent dat het gewicht bovenin zit waardoor er bij de slag extra power en kracht vrijkomt. Dit type bladvorm is geschikt voor gevorderde dan wel aanvallende spelers. Als je de techniek al onder de knie hebt, en zelf controle kan houden, kun je met een diamant vorm aanvallend en hard spelen. Als je net begint met het spelen van padel is dit daarom niet de beste keuze.

Druppelvormige padel rackets

Een druppelvormig blad is een mix tussen diamant en rond en is daarmee een mooie combinatie tussen controle en power. De sweetspot is hier iets hoger op het racket. Een druppelvormig bladvorm is geschikt en populair voor bij alle spelniveaus, maar ook zeker als je als eens met een rond bladvorm hebt gespeeld en nu meer power wilt.

Bij Duo Bakkersport bestel je een padel racket tegen een goede prijs

Een padel racket moet in balans zijn met de speler en de speelstijl. Bij Duo Bakkersport zijn wij ons hiervan bewust. Om deze reden ben je bij Duo Bakkersport aan het juiste adres voor Padel rackets in 2023. Wij geven je graag persoonlijk advies om je te helpen met je aankoop. Maar wij hebben ook andere diensten om je te helpen. Zo hebben we een padel aanschaf advies tool, om te achterhalen wat voor soort type speler je bent. Daarnaast is padel rackets testen ook een optie. We kunnen praten totdat je een ons weegt, maar soms moet je een padel racket gewoon kunnen voelen dan wel testen om een aankoop keuze te kunnen maken. Kopen in onze webshop is niet alleen goedkoop, maar we bieden ook de allerbeste service. Zodra je een van de producten op het oog hebt, kun je gemakkelijk je slag slaan. Als je de bestelling vóór 17:00 uur plaatst word je bestelling dezelfde werkdag nog ingepakt en opgestuurd.

Welke padel rackets zijn in 2023 uitgebracht?

Padel rackets zoals de Metalbone 3.2 van Adidas, De Technical Viper Juan Lebron versie van Babolat, het Hack 03 23 racket van Bullpadel en het AT10 18K Genius van Nox zijn voorbeelden van padel rackets uitgebracht in 2023. Elk jaar brengen padel merken nieuwe rackets uit.

Wat zijn de verschillen tussen de diverse padel rackets?

Padel rackets kunnen verschillen van elkaar in gewicht, vorm, hardheid van de rubbere kern en welk type materiaal gebruikt is om het racket te produceren. Is een padel racket licht of zwaar. Is een padel racket rond, druppelvormig of diamantvormig. Is het eva rubber in de kern hard of zacht. Is het racket gemaakt van glasvezel, carbon of een mix van de twee.

Kan je via Duo Bakkersport padel rackets testen?

Ja je kan via Duo Bakkersport padel rackets testen. Er is een speciale test racket service.

Welke padel merken biedt Duo Bakkersport aan?

Wij bieden de volgende padel merken aan; Drop Shot, Bullpadel, NOX, Babolat, Adidas, HEAD, Osaka, FILA, Starvie, Royal Padel en RS Padel.

Wat is de levertijd als je wat bestelt bij Duo Bakkersport

Voor 17:00 besteld betekent de dezelfde werkdag ingepakt en opgestuurd.

Waar is Duo Bakkersport gevestigd?

Duo Bakkersport is gevestigd te Alphen aan den Rijn. Je kan de shop te Alphen aan den Rijn bezoeken.

Heeft Duo Bakkersport een winkel locatie?

Ja Duo Bakkersport heeft een fysieke showroom locatie. Er is een showroom waar je alle padel artikelen kan bekijken. Alle padel rackets zijn daar bijvoorbeeld uitgehangen. Maar je kan daar ook padel kleding en padel schoenen passen of padel rackets mee nemen om te testen.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll to Top