Padel rackets

Resultaat 1–40 van de 229 resultaten wordt getoond

Padel racket kopen bij Duo Bakkersport

Een Padel racket kopen doe je bij Duo Bakkersport. Wij bieden een breed scala aan padel rackets aan, zodat je altijd een padel racket kan vinden dat bij je past. Padel rackets uit 2023. We bieden verschillende bekende padel racket merken aan. De padel merken die wij aanbieden bevatten verschillende soorten rackets, variërend van beginners rackets tot professioneel uitgebalanceerde modellen. Vind een padel rackets aanbieding bij ons! Rackets om het meeste uit de sport te kunnen halen.

Wij bieden de volgende padel racket merken aan:

Bovenstaande padel merken zijn populair vanwege hun uitstekende kwaliteitsnormen met betrekking tot materiaal, afwerking, grip, uitstraling en professionaliteit. De padel rackets kunnen worden geselecteerd op basis van je niveau, van beginners tot gevorderde padel spelers. Naast heren padel rackets hebben we ook padel rackets voor vrouwen. Bovendien kan de selectie worden gefilterd op basis van de speelstijl. Zo kan je filteren op rackets die ideaal zijn voor verdedigende, aanvallende of neutrale padel spelers. Een racket voor iedere padel stijl. Padel rackets testen kan ook, zo weet je zeker dat je het juiste racket aanschaft.

Bekijk naast de padel rackets ook de padel schoenen en de padel tassen.

Padelracket voor de beginnende, gemiddelde en gevorderde spelers

Een padel racket kopen kan lastig zijn! Ga je een gemiddeld, zwaar of superlicht padel racket kopen van carbon, glasvezel of een mix daarvan? Kies je voor een rond-, diamant- of een druppelvormig padel racket? Moet het racket een harde foam in de kern hebben of een zachte? Door het brede aanbod kan je misschien door de bomen het bos niet meer zien. Dit geldt overigens niet alleen voor beginners, maar ook voor gevorderde spelers.

Over het algemeen zijn beginners beter af met een licht en rondvormig padel racket. Als je meer ervaring hebt wil je misschien wat meer focussen op power play met een harder diamantvormig padel racket. Gevorderde padel spelers geven meestal de voorkeur aan padel rackets die een stukje zwaarder zijn en 100% van carbon zijn gemaakt. Beginners zoeken vaak een lichter en flexibel racket. Uiteraard blijft het afhankelijk van je spel. De vormen van de padel rackets hebben invloed op de speelstijl, dus ook een gevorderde padel speler kan met een rondvormig racket spelen. Alles hangt af van je eigen voorkeur, speelstijl en waar je het beste gevoel mee hebt.

Dames Padel Rackets

Wil je als vrouw een speciale dames padel racket kopen? Dat kan! Dames padel rackets zijn lichter van gewicht, maar zijn vaak van hetzelfde materiaal gemaakt. Dames padel rackets wegen meestal 345 tot 360 gram en heren padel rackets van 360 tot 380. Toch zijn er genoeg dames die heren padel rackets kopen en heren die de voorkeur geven aan aan lichter padel racket. Het is geen harde regel, maar wat je persoonlijk fijner vindt spelen. Een lichter padel racket geeft immers meer wendbaarheid, maar minder power. Een zwaarder padel racket geeft meer kracht, maar minder wendbaarheid.

Materiaal Padel Rackets

Padel rackets kunnen met verschillende materialen gemaakt worden maar de meeste padel rackets zijn gemaakt van glasvezel, carbon of een mix daarvan. Soms zie je dat padel rackets verstevigd zijn met aluminium. Door de juiste materialen met elkaar te gebruiken wordt er voor gezorgd dat er zo weinig mogelijk trillingen, en zoveel mogelijk demping in het racket is tijdens het spelen. Daarnaast is het soort materiaal dat gebruikt wordt het meest belangrijk voor de stijfheid van een racket. Je kunt het als volgt bekijken: hoe stijver het racket, hoe meer power en precisie maar hoe meer techniek je nodig hebt om het racket goed te kunnen gebruiken. Hoe zachter het racket, hoe meer controle en comfort maar minder power en techniek nodig om het racket goed te kunnen hanteren. Vergelijk het bijvoorbeeld met de elasticiteit in een trampoline. In principe is het dus zo dat beginners meer baat hebben bij een zachter racket om voldoende controle te behouden. Hoe beter je techniek is, en dus hoe meer controle je zelf hebt, hoe meer je op zoek bent naar meer power en dus een stijver racket.

Padel Racket vormen: wat zijn de verschillen?

Padel racket vormen zijn van essentieel belang. Je kunt kiezen tussen:
• Rondvormige padel rackets
• Diamantvormige padel rackets
• Druppelvormige padel rackets

Rondvormige padel rackets

Een ronde vorm betekent een grote sweetspot en een neutraal of laag balanspunt. Het gewicht in een rond bladvorm is vrij evenwichtig verdeeld en is vooral geliefd bij technische/verdedigende spelers die veel controle willen behouden. Een rond bladvorm is goed voor beginnende of gevorderde spelers die waarde hechten aan controle.

Diamantvormige padel rackets

Bij een diamantvormig blad is het blad meer ‘hoekig’, met een kleinere sweetspot en vaak is een diamant vorm topzwaar. Dit betekent dat het gewicht bovenin zit waardoor er bij de slag extra power en kracht vrijkomt. Dit type bladvorm is geschikt voor gevorderde dan wel aanvallende spelers. Als je de techniek al onder de knie hebt, en zelf controle kan houden, kun je met een diamant vorm aanvallend en hard spelen. Als je net begint met het spelen van padel is dit daarom niet de beste keuze.

Druppelvormige padel rackets

Een druppelvormig blad is een mix tussen diamant en rond en is daarmee een mooie combinatie tussen controle en power. De sweetspot is hier iets hoger op het racket. Een druppelvormig bladvorm is geschikt en populair bij alle spelniveaus, maar ook zeker als je als eens met een rond bladvorm hebt gespeeld en nu meer power wilt.

Bij Duo Bakkersport bestel je een padel racket tegen een goede prijs

Een padel racket moet in balans zijn met de speler en de speelstijl. Bij Duo Bakkersport zijn wij ons hiervan bewust. Om deze reden ben je bij Duo Bakkersport aan het juiste adres voor Padel rackets in 2023. Wij geven je graag persoonlijk advies om je te helpen met je aankoop. Maar wij hebben ook andere diensten om je te helpen. Zo hebben we een padel aanschaf advies tool, om te achterhalen wat voor soort type speler je bent. Daarnaast is padel rackets testen ook een optie. Het beste is om een padel racket te kunnen testen om een aankoop keuze te kunnen maken. Wij bieden naast een eerlijke prijs ook de allerbeste service. Zodra je een van de producten op het oog hebt, kun je gemakkelijk je slag slaan. Als je de bestelling vóór 17:00 uur plaatst wordt je bestelling dezelfde werkdag nog ingepakt en opgestuurd.

Welke padel merken biedt Duo Bakkersport aan?

Wij bieden de volgende padel merken aan; Drop Shot, Bullpadel, NOX, Babolat, Adidas, HEAD, Osaka, FILA, Starvie, Royal Padel, RS Padel en Siux.

Kan je via Duo Bakkersport padel rackets testen?

Ja je kan via Duo Bakkersport padel rackets testen. Er is een speciale test racket service.

Wat is de levertijd als je wat bestelt bij Duo Bakkersport

Voor 17:00 besteld betekent de dezelfde werkdag ingepakt en opgestuurd.

Waar is Duo Bakkersport gevestigd?

Duo Bakkersport is gevestigd te Alphen aan den Rijn. Je kan de shop te Alphen aan den Rijn bezoeken.

Heeft Duo Bakkersport een winkel locatie?

Ja Duo Bakkersport heeft een fysieke showroom locatie. Er is een showroom waar je alle padel artikelen kan bekijken. Alle padel rackets zijn daar bijvoorbeeld uitgehangen. Maar je kan daar ook padel kleding en padel schoenen passen of padel rackets mee nemen om te testen.

Welke padel rackets zijn in 2023 uitgebracht?

Padel rackets zoals de Metalbone 3.2 van Adidas, De Technical Viper Juan Lebron versie van Babolat, het Hack 03 23 racket van Bullpadel en het AT10 18K Genius van Nox zijn voorbeelden van padel rackets uitgebracht in 2023. Elk jaar brengen padel merken nieuwe rackets uit.

Wat zijn de verschillen tussen de diverse padel rackets?

Padel rackets kunnen verschillen van elkaar in gewicht, vorm, hardheid van de rubbere kern en welk type materiaal gebruikt is om het racket te produceren. Is een padel racket licht of zwaar. Is een padel racket rond, druppelvormig of diamantvormig. Is het eva rubber in de kern hard of zacht. Is het racket gemaakt van glasvezel, carbon of een mix van de twee.

Wat is het beste padel racket?

Het beste padel racket is afhankelijk van je eigen spelniveau en speelstijl. Ben je gevorderd en aanvallend ingesteld? Dan gaat je voorkeur waarschijnlijk uit naar een hard en diamantvormig padel racket. Ben je een beginner en verdedigend ingesteld? Dan kies je misschien liever een zacht en rondvormig padel racket. Dit zijn voorbeelden, uiteindelijk is het maar net wat jij fijn vindt. Het beste padel racket voor jou achterhaal je door te testen.

Welk padel racket moet ik kopen?

Een padel racket koop je afhankelijk van je spelniveau, speelstijl en budget. De hardheid van een racket is vaak gerelateerd aan de prijs. De regel is in het algemeen; Hoe duurder, hoe harder een racket. Een beginner komt vaak beter uit de voeten met een zachter racket. Om een goede te keuze kunnen maken zou je het volgende kunnen aanhouden. Een beginner kan een goed racket vinden in een prijsrange tot 100 euro, een gemiddelde speler van 100 tot 200 euro en een gevorderde speler vanaf 200 euro. Uiteraard is het dan nog belangrijk om rekening te houden met je speelstijl. Kies je een rondvormig, druppelvormig of diamantvormig padel racket.

Wat kost een goed padel racket?

Wat maakt een padel racket een "goed padel racket" ? Naar onze mening is dat een racket dat lang mee gaat. Welke eigenschappen van een padel racket zorgen ervoor dat een racket een lange levensduur heeft? Een belangrijk onderdeel is of het racketframe gemaakt is van carbon. Een carbon racketframe vind je vaak bij padel rackets vanaf circa 150 euro.

Hoe lang gaat een padel racket mee?

Een padel racket gaat zo'n anderhalf tot twee jaar lang mee als je gemiddeld zo'n drie keer per week speelt. Je behaalt een levensduur van anderhalf tot twee jaar alleen als je goed met je racket omgaat. Je wilt vocht en hitte vermijden met je padel racket. Dus niet spelen in de regen en door hitte te vermijden met je padel racket. Laat je padel racket tijdens een warme zonnige dag niet in de auto liggen.

Waarom zitten er gaatjes in een padel racket?

Een padel racket heeft gaten om het gewicht te verminderen en om de luchtstroom te verbeteren. Een lichter racket is makkelijker te hanteren, je kan zo snelle bewegingen maken. Dit verhoogt ook je speelcomfort. Daarnaast verminderen de gaten in het racket de trillingen in het racket, maar verbetert het ook de aerodynamica. Je wilt immers geen wind staan te wapperen met je padel racket.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven