Padel Rackets

Padel racket kopen bij Duo Bakkersport. Wij bieden een breed scala aan padel rackets aan, zodat je altijd een padel racket kan vinden dat bij je past. We bieden meer dan vijf verschillende en bekende padel racket merken aan. De padel merken die wij aanbieden bevatten verschillende soorten rackets, variërend van beginners rackets tot professioneel uitgebalanceerde modellen. Padelrackets die zijn ontworpen, zodat je het meeste uit de sport kan halen en die tevens gebruikt worden door padel professionals. De merken die wij aanbieden zijn Drop Shot, Bullpadel, NOX, Babolat,Osaka, Adidas, HEAD en RS Padel. Allen zijn het padel merken die populair zijn vanwege hun uitstekende kwaliteitsnormen met betrekking tot materiaal, afwerking, grip, uitstraling en professionaliteit. De padel rackets kunnen worden geselecteerd op basis van het niveau, zoals beginners, intermedieer en gevorderden. Ook hebben wij van Duo Bakkersport een speciale selectie padel rackets voor vrouwen. Bovendien kan de selectie worden gefilterd op basis van de speelstijl. Zo kan je filteren op rackets die ideaal zijn voor verdedigende, aanvallende of neutrale padel spelers. Een racket voor iedere padel stijl.

Padelracket voor de beginnende, gemiddelde en gevorderde spelers

Ga je een medium, zwaar of superlicht padel racket kopen van carbon of glasvezel? Kies je voor een rond-, diamant- of een druppelvormig padel racket? Moet het racket een harde foam in het blad hebben of een zacht? Door het brede aanbod kan je misschien de bomen door het bos niet meer zien. Dit geldt overigens niet alleen voor beginners, maar ook voor gevorderde spelers. Over het algemeen kunnen we zeggen dat beginners meestal beter af zijn met een licht en rondvormig padel racket. Als je meer ervaring hebt wil je misschien wat meer focussen op power play met een diamantvormig padel racket. Gevorderde padelspelers geven meestal de voorkeur aan padel rackets die een stukje zwaarder zijn en van carbon zijn gemaakt. Uiteraard blijft het afhankelijk van je spel. Een gevorderde speler kan ook een druppelvormig of een rondvormig padel racket kopen. Alles hangt af van je eigen voorkeur, waar je het beste gevoel bij hebt.

Materiaal Padel Rackets

Padel rackets kunnen met verschillende complexe materialen gemaakt worden zoals titanium, glasvezel, graphite en carbon. Door de juiste materialen met elkaar te mengen wordt er voor gezorgd dat er zo weinig mogelijk trillingen, en zoveel mogelijk demping in het racket is tijdens het spelen. Daarnaast is het soort materiaal ook belangrijk voor de stijfheid van een racket. Je kunt het zo zien: hoe stijver het racket, hoe meer veerkracht en power. Hoe zachter het racket, hoe meer controle. Zie het bijvoorbeeld als de elasticiteit in een trampoline. In principe is het dus zo dat beginners meer baat hebben bij een zachter racket om voldoende controle te behouden. Hoe beter je techniek is ontwikkeld, en dus hoe meer controle je zelf hebt, hoe meer je op zoek bent naar meer power en dus een stijver racket.

Bladvorm van een padel racket

Het bladvorm is van essentieel belang. Je kunt kiezen tussen:
• een rond bladvorm
• een diamantvormig bladvorm
• een druppelvormig bladvorm.

Een rond bladvorm betekent een grote sweetspot en een neutraal of laag balanspunt. Het gewicht in een rond bladvorm is vrij evenwichtig verdeeld en is vooral geliefd bij technische/verdedigende spelers die veel controle willen behouden. Een rond bladvorm is goed voor beginnende spelers of gevorderden die controle belangrijk vinden.

Bij een diamantvormig bladvorm is het blad meer ‘hoekig’, met een kleinere sweetspot en vaak is een diamant vorm topzwaar. Dit betekent dat het gewicht bovenin zit waardoor er bij de slag extra power en kracht vrijkomt. Dit type bladvorm is geschikt voor gevorderde dan wel aanvallende spelers. Als je de techniek al onder de knie hebt, en zelf controle kan houden, kun je met een diamant vorm aanvallend en hard spelen. Als je net begint met het spelen van padel is dit daarom niet de beste keuze.

Een druppelvormig bladvorm is een mix tussen diamant en rond en is daarmee een mooie combinatie tussen controle en power. De sweetspot is hier iets hoger op het racket. Een druppelvormig bladvorm is geschikt en populair voor beginners en intermediates, maar ook zeker als je als eens met een rond bladvorm hebt gespeeld en nu meer power wilt.

Bij Duo Bakkersport bestel je een padel racket tegen een goede prijs

Een padelracket moet in balans zijn met de speler en de speelstijl. Bij Duo Bakkersport zijn wij ons hiervan bewust. Om deze reden ben je bij Duo Bakkersport aan het juiste adres. Wij geven je graag persoonlijk advies om je te helpen met je aankoop. Maar wij hebben ook andere services om je te helpen. Zo hebben we een padel aanschaf advies tool, om te achterhalen wat voor soort type speler je bent. Daarnaast hebben we een padel test racket service in het leven gebracht. We kunnen praten totdat je een ons weegt, maar soms moet je een padel racket gewoon kunnen voelen dan wel testen om een aankoop keuze te kunnen maken. Kopen in onze webshop is niet alleen goedkoop, maar we bieden ook de allerbeste service. Zodra je een van de producten op het oog hebt, kun je gemakkelijk je slag slaan. Als je de bestelling vóór 23:59 uur 's avonds plaatst, kan het product de volgende dag thuis geleverd worden.

Welke padel merken biedt Duo Bakkersport aan?

Wij bieden de volgende padel merken aan; Drop Shot, Bullpadel, NOX, Babolat, Adidas, HEAD, Osaka en RS Padel.

Kan je via Duo Bakkersport padel rackets testen?

Ja je kan via Duo Bakkersport padel rackets testen. Er is een speciale test racket service.

Wat is de levertijd als je wat bestelt bij Duo Bakkersport

Voor 23:59 besteld betekent de volgende werkdag je bestelling thuis ontvangen.

Waar is Duo Bakkersport gevestigd?

Duo Bakkersport is gevestigd te Alphen aan den Rijn. Je kan de shop te Alphen aan den Rijn bezoeken.

Heeft Duo Bakkersport een winkel locatie?

Ja Duo Bakkersport heeft een fysieke winkel locatie. Er is een shop waar je alle sport artikelen kan bekijken. Alle padel rackets zijn daar bijvoorbeeld uitgehangen. Maar je kan daar ook padel kleding en padel schoenen passen.
Wij gebruiken cookies om je ervaring met deze website beter te maken