Padel Schoenen

Resultaat 1–40 van de 85 resultaten wordt getoond

Op zoek naar goede padel schoenen? Dan ben je bij Duo Bakkersport aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan padel schoenen, daarnaast is er een mogelijkheid om padel schoenen te komen passen in de showroom. Zo weet jij zeker dat je de juiste padel schoen koopt.

Bekijk naast de padel schoenen ook de padel rackets en de padel tassen.

Padel schoenen VS tennis schoenen

Als je padel speelt wil je echte padel schoenen kopen. Maar wat is het verschil tussen een padel en een tennis schoen? Er zijn twee belangrijke verschillen tussen een padel schoen en een tennis schoen. De grootste verschillen zijn de demping en de diepte van het visgraatprofiel.

Demping

Padel schoenen bieden een betere demping. Bij padel speel je op een harde kunstgras ondergrond met zand. Om blessures te voorkomen is het van belang dat je schoen een optimale demping heeft. Daarom is het hakprofiel altijd dikker dan bij een padel schoen t.o.v. een tennis schoen.

Visgraatprofiel

Padel schoenen hebben een dieper visgraatprofiel dan tennis schoenen. In tegenstelling tot tennis wil je bij padel niet kunnen glijden. Voorbeelden hiervan tijdens het spelen zijn; wanneer je tegenstander een harde smash speelt dan wil je naar het net kunnen rennen en op tijd kunnen stoppen, maar je wilt ook bij het glas kunnen draaien zonder dat je uitglijdt. Zo zijn er nog meer voorbeelden! Daarnaast zie je dat op veel padelbanen veel zand ligt dit maakt het dus extra belangrijk dat je een diepe visgraatprofiel in je padel schoenen hebt om optimaal te kunnen bewegen op de baan, maar ook om valpartijen en eventuele blessures te voorkomen.

De beste padel schoenen

Er zijn verschillende hoogwaardige padel schoenen beschikbaar. Denk maar eens aan merken als NOX, Bullpadel, Munich, Drop Shot, Head en Babolat. Stuk voor stuk maken alle merken goede padel schoenen. Welke het beste voor jou is? Dan komt passen om de hoek kijken. Het ligt veel aan je voeten en de pasvorm van de schoen. Maar de kwaliteit van een schoen moeten we ook niet vergeten.

Kan je padel schoenen passen?

Je kan bij ons langskomen in de showroom en alle padel schoenen passen. Zo weet je zeker dat je een goede schoen aankoopt.

Kan je padel schoenen ruilen?

Je kan padel schoenen online aankopen en thuis passen. Als de schoenen niet goed zitten dan kan je de schoenen via ons retoursysteem terug sturen. Zorg ervoor dat je ongebruikte schoenen terugstuurt om je geld terug te krijgen.

Moeite om een padel schoen te kiezen?

Weet je niet helemaal zeker welke padel schoenen nu het beste bij je passen? Of twijfel je over merken? Kom dan langs in de showroom voor advies of bel ons en stel je vragen.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven