Padel ballen

Toont alle 25 resultaten

Padel ballen

Koop Padel Ballen bij Duo Bakkersport

Padel ballen zijn te koop bij Duo Bakkersport. Wij bieden verschillende padelballen merken aan, waaronder Drop Shot, NOX, Bullpadel, Osaka en Babolat. Wij verkopen padel ballen van hoge kwaliteit. De padel ballen hebben een hoge kwaliteit en zijn duurzaam. Daarnaast heeft Drop Shot padel ballen met een nylon coating waardoor je in vochtige omstandigheden beter kan spelen. Zo zijn er nog meer verschillen tussen padeballen. Ook niet onbelangrijk, met goede padelballen haal je meer uit je padel spel.

Bewaar padelballen

Padel speel je met een padelbal. Een padelbal is iets kleiner, lichter en heeft minder druk dan een tennisbal. Je moet nooit padel spelen met een tennisbal. Dit is zeer slecht voor de duurzaamheid van je padel racket. Welke padel bal jij kiest is compleet afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Speel je vaker buiten? Speel dan met Training Padelballen van Drop Shot, speel je meer binnen kies dan bijvoorbeeld voor een padelbal van Bullpadel. Beide merken, padelballen, zijn goedgekeurd door de Spaanse en Internationale Padelfederatie.

Bij Duo Bakkersport padelballen online bestellen

Wat is lekkerder dan padel spelen met gloednieuwe padeballen? Alleen de geur van de nieuwe padelballen is al aangenaam. Bij Duo Bakkersport ben je aan het juist adres voor nieuwe padelballen. Wij verkopen ook uitstekende padeballen voor toernooien. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de Tournament padelballen van Drop Shot. Padelballen kopen via onze webshop is voordelig, maar daarnaast bieden we ook een uitstekende service. Indien je de padeballen voor 15:30 bestelt heb je ze de volgende dag in huis. Daarnaast geven wij ook nog combinatie kortingen, zodat je een nog betere prijs hebt indien je meer padelballen tegelijk bestelt. Persoonlijk advies nodig over padelballen? Schroom dan niet om contact te leggen.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll to Top