Sale
93.99
Meer informatie

Duo Bakkersport voor sporters door sporters.

Padel Rackets

Padel racket kopen bij Duo Bakkersport. Wij bieden een breed scala aan padel rackets aan, zodat je altijd een padel racket kan vinden dat bij je past. We bieden meer dan vijf verschillende en bekende padel racket merken aan. De padel merken die wij aanbieden bevatten verschillende soorten rackets, variërend van beginners rackets tot professioneel uitgebalanceerde modellen. Padelrackets die zijn ontworpen, zodat je het meeste uit de sport kan halen en die tevens gebruikt worden door padel professionals. De merken die wij aanbieden zijn Drop Shot, Bullpadel, NOX, Babolat en Osaka. Allen zijn het padelmerken die populair zijn vanwege hun uitstekende kwaliteitsnormen met betrekking tot materiaal, afwerking, grip, uitstraling en professionaliteit. De padel rackets kunnen worden geselecteerd op basis van het niveau, zoals beginners, intermedieer en gevorderden. Ook hebben wij bij Duo Bakkersport een speciale selectie padel racket voor vrouwen. Bovendien kan de selectie worden gefilterd op basis van de speelstijl. Zo kan je filteren op rackets die ideaal zijn voor verdedigende, aanvallende of neutrale padel spelers. Een racket voor iedere padel stijl.

Padelracket voor de beginnende, gemiddelde en gevorderde spelers

Ga je een medium, zwaar of superlicht padel racket kopen van carbon of kevlar? Kies je voor een rond-, diamant- of een druppelvormig padel racket? Moet het racket een harde blad of een zacht blad hebben? Door het brede aanbod kan je misschien de bomen door het bos niet meer zien. Dit geldt overigens niet alleen voor beginners, maar ook voor gevorderde spelers. Over het algemeen kunnen we zeggen dat beginners meestal beter af zijn met een licht en rondvormig padel racket. Als je meer ervaring hebt wil je misschien wat meer focussen op power play met een diamantvormig padel racket. Gevorderde padelspelers geven meestal de voorkeur aan padel rackets die een stukje zwaarder zijn, namelijk tussen de 360-380 gram. Uiteraard blijft het afhankelijk van je spel. in bijvoorbeeld een diamant- of regendruppelvorm. Maar ook ronde padel rackets worden gebruikt door professionele padel spelers. Alles hangt af van je eigen voorkeur, waar je het beste gevoel bij hebt.

Bij Duo Bakkersport bestel je een padel racket tegen een goede prijs

Een padelracket moet in balans zijn met je als speler en met je speelstijl. Bij Duo Bakkersport zijn wij ons hiervan bewust. Om deze reden ben je bij Duo Bakkersport aan het juiste adres. Wij geven je graag persoonlijk advies om je te helpen met je aankoop. Maar wij hebben ook andere services om je te helpen. Zo hebben we een padel aanschaf advies tool, om te achterhalen wat voor soort type speler je bent. Daarnaast hebben we een padel test racket service in het leven gebracht. We kunnen praten totdat je een ons weegt, maar soms moet je een padel racket gewoon kunnen voelen danwel testen om een aankoop keuze te kunnen maken. Kopen in onze webshop is niet alleen goedkoop, maar we bieden ook de allerbeste service. Zodra je een van de producten op het oog hebt, kun je gemakkelijk je slag slaan. Als de bestelling vóór 15:30 uur 's middags is geplaatst, kunnen we je het product op dezelfde dag opsturen. Ofwel je hebt het de volgende dag in huis.

Wij gebruiken cookies om je ervaring met deze website beter te maken