Head Padel Racket

Toont alle 24 resultaten

HEAD is een toonaangevend merk binnen de padel wereld. HEAD is opgericht in 1950 en heeft sindsdien een sterkte reputatie opgebouwd binnen de sportwereld. De focus van HEAD is de laatste jaren steeds meer gericht op padel. Het merk staat bekend om de innovatieve ontwikkelingen en een degelijke kwaliteit. Binnen de World Padel Tour zijn er verschillende professionals die met HEAD spelen, denk aan Ari Sanchez en Artur Coello. Bij Duo Bakkersport kan je een HEAD padel racket kopen, maar testen voor aankoop is ook mogelijk. Welk HEAD padel racket is het beste voor jou? Meer geïnteresseerd in een ander padel merk? Bekijk dan onze andere Padel Rackets.

Toch meer geïnteresseerd in andere padel rackets? Bekijk dan naast HEAD de volgende padel racket merken:

HEAD padel racket kopen

Wanneer je een HEAD padel racket wilt gaan kopen zijn er een aantal specificaties waar je op moet letten. Zo heeft HEAD padel rackets met verschillende vormen, gewichten en gemaakt van verschillende materialen. Zo is er voor elke type padel speler een geschikt HEAD racket beschikbaar. De verschillen in de HEAD padel rackets vind je terug in de verschillende lijnen. De meeste bekende lijnen binnen de HEAD padel racket collectie zijn de Delta en de Alpha lijn.

Delta padel rackets

De delta lijn padel rackets bestaat uit de Elite, Motion en Pro. Alle rackets uit de lijn zijn diamantvormig en hebben een harde rubber in de kern. De Elite is voor de gemiddelde speler gemaakt met een carbon frame en een glasvezel blad. De Motion is voor de gemiddelde tot gevorderde padel spelers met een carbon frame, een gemixt racketblad van glasvezel en carbon en een gemiddeld heren gewicht. De Pro is voor de gevorderde padel spelers met een carbon frame, een gemixt racketblad van glasvezel en carbon en een iets zwaarder gewicht.

Alpha padel rackets

De alpha lijn padel rackets bestaat uit de Elite, Motion, Pro en de Pro X. Alle rackets uit de lijn zijn druppelvormig en hebben een harde rubber in de kern. De Elite is voor de gemiddelde speler gemaakt met een carbon frame en een glasvezel blad. De Motion is voor de gemiddelde tot gevorderde padel spelers met een carbon frame, een gemixt racketblad van glasvezel en carbon en een gemiddeld heren gewicht. De Pro is voor de gevorderde padel spelers met een carbon frame, een gemixt racketblad van glasvezel en carbon en een iets zwaarder gewicht. De Pro X is voor de gevorderde padel spelers met een carbon frame, een 12K carbon racketblad en een zwaarder gewicht.

Het beste HEAD padel racket

Welke padel racket van HEAD het beste voor je is ligt aan jou eigen niveau en speelstijl. Een beginnende padel speler heeft een ander padel racket nodig dan een gevorderde padel speler. Zo zijn de Flash en Evo lijn meer geschikt voor de beginnende padel speler. De rackets binnen de Flash en EVO lijn zijn over het algemeen druppelvormige padel rackets met een groter raakoppervlak afgewerkt met zachtere materialen voor meer speelgemak en comfort. De Delta en Alpha lijn zijn meer geschikt voor de gemiddelde tot de gevorderde padel spelers. De Delta lijn is kenmerkend met topzware en diamantvormige rackets voor de aanvallende padel spelers. De Alpha lijn is kenmerkend met middenzware en druppelvormige padel rackets voor de neutrale padel spelers die een goede combinatie van controle en power zoeken. De Delta en Alpha lijn bevatten rackets met hardere afwerkingen voor meer power en precisie, maar meer ervaring en techniek is nodig om ze goed te kunnen gebruiken. Binnen HEAD is er een racket voor iedereen, welk HEAD padel racket het beste voor jou is hangt helemaal af van je eigen wensen en speelstijl. 

Welke padel professionals spelen met HEAD

Bekende World Padel Tour professionals zoals Ari Sanchez en Artur Coello spelen met een HEAD padel racket.

Kan je HEAD padel rackets testen?

Bij Duo Bakkersport kan je de gehele HEAD Alpha en Delta Lijn testen.

Moeite om een HEAD padel racket te kiezen?

Weet je niet helemaal zeker welk HEAD padel racket nu het beste bij je past? Of twijfel je over andere merken? Kom dan langs in de showroom voor advies, bel ons om vragen te of ga de HEAD padel rackets via ons testen.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven