Padel accessoires

Resultaat 1–40 van de 128 resultaten wordt getoond

Padel Accessoires

Naast je padel racket, je schoenen en je kleding wil je ook een verschil maken met je padel accessoires. Je wilt bijvoorbeeld meer controle in je spel brengen, je bent op zoek naar meer spel comfort of meer power. Dit kan je bereiken met de juiste padel accessoires. Padel racket accessoires kopen doe je bij Duo Bakkersport. Wij bieden padel accessoires aan van verschillende topmerken, zoals Bullpadel, Hesacore, X-grip, Shock-out, Noene, NOX, Drop Shot, 4on en nog veel meer.

Padel racket beschermer

Tijdens een potje padel loop je altijd het gevaar dat je in een spelsituatie terecht komt waarbij je padel racket het glas of het hek raakt. Erg zonde om je padel racket te beschadigen, maar je wilt toch dat punt winnen. Een padel racket beschermer biedt een uitkomst. De protectie tape of topbeschermer, meestal van rubber, plaats je op de bovenkant van je racket. De top beschermer zorgt ervoor dat je padel racket kras bestendiger wordt en uiteindelijk is het goed voor duurzaamheid van je racket. Want wie nou niet de levensduur van zijn padel racket beschermen.

Padel Grip kopen

Een goede padel grip wordt vaak ondergewaardeerd, maar kan zeker het verschil maken. Het is belangrijk aandacht aan je padel grip te besteden. Je wilt immers tijdens elke slag optimaal je techniek gebruiken en dit kan alleen met een goede hamergrip. Daarnaast zijn padel rackets t.o.v. tennis rackets niet te kopen op gripmaat. Des te belangrijker dat je tijd besteed aan de juiste padel grip. Je kan voor je padel grip meerdere keuzes maken. Allereerst kan je kiezen voor een singel basisgrip, omdat je liever geen dikke grip gebruikt. Ook al speel je alleen met een basisgrip, zorg ervoor dat je het regelmatig vervangt om optimale grip te behouden. Speel je liever met een wat dikkere grip, ga dan voor een extra overgrip, een hesacore of een X-grip. Ook een overgrip wil je vaak vervangen. Zo behoud je optimale grip, zeker wanneer het weer slechter wordt gaat je grip snel achteruit. Daarnaast kan je met een grip je racket stijlen. Mocht je altijd grip problemen hebben dan raden wij aan om een Hesacore padel grip of een X-grip aan te kopen. Deze grip heeft een honinggraat design (6-hoekig) en biedt hierdoor maximale grip. Daarnaast is dit ergonomisch beter dan een normale grip, waardoor je blessures voorkomt.

Padel racket gewichten kopen

Vaak zijn meer ervaren padel speler opzoek naar een manier om hun padel racket wat zwaarder te krijgen of in ieder geval op het gewenste gewicht te krijgen. Dit kan je bereiken met speciale padel racket gewichten. Je kan extra gewicht toevoegen aan je padel racket op verschillende manieren. De eerste manier is door gewichten toe te voegen aan de top van je padel racket, dit is overigens niet mogelijk voor alle padel rackets. Dit kan alleen als je padel racket is voorzien van speciale top openingen om daadwerkelijk gewichten te kunnen plaatsen. Alle padel rackets uit de proline van Bullpadel zijn hiervan voorzien. Maar je kan wel altijd een top beschermer toevoegen aan je racket, dit beschermt niet alleen je racket maar voegt ook gewicht toe. Een andere optie is gewichten toe te voegen aan het handvat van je padel racket, maar ook dit kan niet bij alle padel rackets. Wel kan je altijd overgrips plaatsen, die verdikken niet alleen je grip maar voegen ook gewicht toe. Als laatst kan je nog de dempers van shock-out gebruiken, je kan de ringetjes in je rackets plaatsen en het gewicht anders verdelen. Test uit wat voor jou als padel speler werkt.

Wat is een belangrijke padel accessoire?

Een van de belangrijkste padel accessoires is een top beschermer. Dit zorgt voor een langere levensduur van je padel racket.

Wat voor padel accessoires zijn er?

Er zijn padel accessoires voor je grip, gewichtsverdeling, bescherming van je racket.

Wat is een handige padel accessoire?

Tijdens warme dagen wanneer je veel zweet kan je moeite krijgen met een goede grip. Wij raden dan aan om 4on TotalGrip te gebruiken om last van zweethanden te verminderen.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven