Padel test racket service

Padel spelen is veel leuker als je de beste materialen gebruikt!

Dat betekent niet dat je het duurste racket moet aanschaffen, maar een racket dat bij je past.

Je kan je uren lang scheel lezen aan allerlei aanschaf gidsen of online reviews, maar uiteindelijk is het gewoon het beste als je even met een padel racket kan spelen.

Een padel racket aanvoelen en uitproberen alvorens je het aanschaft.

Vandaar dat wij van Duo Bakkersport als padel specialist deze padel test racket service in het leven hebben gebracht.

Open planner

Bezoek showroom, leen, test en koop

Aandachtspunten lenen padel test rackets

Stap 1 – Bezoek de showroom

Kom langs in onze showroom. De gegarandeerde openingstijden zijn op werkdagen van 09:00 t/m 17:00. Er is vaak een optie om na 17:00 langs te komen of in de weekenden, maar dan is het van belang om even te bellen voor een afspraak. Zo weet je zeker dat er iemand aanwezig is. Bel dan naar +31646394038

Stap 2 – Kies de rackets uit die je wilt testen

Geef aan welke padel rackets je zou willen testen. Van bijna alle padel rackets hebben we test rackets beschikbaar. In de showroom nemen we samen door wat een goede match kan zijn.

Stap 3 – Ondertekenen het uitgifte formulier

Wij stellen een uitgifte formulier op, omdat je een bedrijfseigendom leent. Zo zorgen we ervoor dat je weet wat de gevolgen zijn als je niet goed met het test racket omgaat. In het uitgifte formulier staat wat je leent, hoe je ermee moet omgaan, wanneer je het weer moet inleveren, wanneer je aansprakelijk bent voor schade of verlies, je contactgegevens en welke waarborgsom je moet betalen. We nemen dit uiteraard rustig met je door, zodat alles voor beide partijen helder is. 

Stap 4 – Betalen borg en huur

Voordat je een padel racket kan gaan testen dien je een waarborgsom te betalen. De borg voor een test racket varieert van de €50 tot €125 afhankelijk van het type racket dat je graag wilt testen. Het lenen van een test racket kost €5 per racket. 

Stap 5 – Testen en terugbrengen

Je leent een racket voor de afgesproken periode en kan gaan testen. Na het testen van het padel racket breng je het racket terug op de afgesproken dag. We hopen dat je goed inzicht hebt gekregen en met een beter gevoel een racket kan aanschaffen. Het staat je helemaal vrij om een aankoop bij ons te doen. Omdat je een padel racket via ons getest hebt krijg je eenmalig 8% korting op je padel racket aankoop. De korting geldt ook voor de eventuele bijbehorende padel producten die je op dat moment nodig hebt. Zo hopen we dat je nog meer plezier aan padel kan beleven.

De beste manier om te weten of een padel racket bevalt is door het te testen. We bieden de mogelijkheid aan om in onze showroom langs te komen en een padel racket te lenen. Je kan vervolgens het test racket uitproberen. Zo heb je de mogelijkheid om een padel racket te testen alvorens je het koopt.

padel test racket service

Padel Rackets testen op Locatie

Graag leggen wij in een aantal stappen uit hoe onze padel test racket service werkt.

Stap 1 – plan een padel test racket sessie

Open de planner en kies een geschikte datum en tijd om de padel rackets te testen. Vooralsnog zijn wij een aantal dagen per week beschikbaar. Een padel test racket sessie kost 15 euro per persoon. Vergeet niet om je contactgegevens achter te laten.

Stap 2 – Kies de rackets uit die je zou willen testen

Geef aan welke padel rackets je zou willen testen. Van bijna alle padel rackets hebben we test rackets beschikbaar. We proberen uiteraard zoveel mogelijk rackets mee te nemen, zodat je goed kan testen en de verschillen tussen de padel rackets kan ervaren.

Stap 3 – Contactmoment

Na het inplannen van een padel test racket sessie leggen we telefonisch contact met je om de details even kort te bespreken. We moeten namelijk bespreken bij welke club we de padel rackets gaan testen. Daarnaast bespreken we welke rackets je wilt testen plus wat andere details.

Stap 4 – Het testen van de padel rackets

We zien elkaar op de afgesproken padel club. We maken kennis en gaan lekker aan de slag met de test rackets. Een padel test racket sessie duurt tussen de 60 a 90 minuten afhankelijk van baan huur en jouw wensen.

Stap 5 – Schaf eventueel een nieuw padel racket aan

Na het uitbundig kunnen testen van de padel rackets hopen we dat je een goed inzicht hebt gekregen van de verschillende padel rackets die er zijn. Hopelijk heeft onze uitleg en advies je verder geholpen om een goede keuze te kunnen maken. Het staat je helemaal vrij om een aankoop bij ons te doen of niet. Omdat je een padel test racket sessie hebt geboekt bij ons krijg je eenmalig 8% korting op je padel racket aankoop. De korting geldt ook voor de eventuele bijbehorende padel producten die je nodig hebt. Zo hopen we dat je een mooie padel start of vervolg kan maken.

Er zijn een aantal voorwaarden aan een padel test racket sessie bij Duo Bakkersport:

  • Een padel test racket sessie kost 7,50 euro per persoon. Dit is een onkosten vergoeding, maar dit kan je terugverdienen. Je krijgt namelijk na de test sessie eenmalig 8% korting op de gehele padel collectie, zowel op de padel rackets als bijbehorende producten. Zo verdien je de 7,50 euro kosten voor de padel test racket service terug met je aankoop. De betaling vindt plaats op de dag dat we afspreken.
  • De afspraak vindt plaats bij een padelbaan binnen een radius van circa 35 minuten rijden vanuit Alphen aan den Rijn. Locatie is bespreekbaar. Het boeken van een padelbaan wordt altijd gedaan door de klant in overleg met Duo Bakkersport. De kosten van de huur van de padelbaan zijn helaas voor de klant, maar je krijgt er wat voor terug.
  • Tijdens een padel test racket sessie zijn er minimaal 3 spelers aanwezig en maximaal 6. Bij drie spelers kan altijd iemand mee doen van Duo Bakkersport om 2 tegen 2 te kunnen spelen.
  • Een padel test racket sessie duur tussen 60 minuten en 90 minuten.

Boek jouw test sessie nu

Stap 1 van 3

  • Jouw gegevens