Padel test racket service

Padel spelen is veel leuker als je de beste materialen gebruikt!

Dat betekent niet dat je het duurste racket moet aanschaffen, maar een racket dat bij je past.

Je kan je uren lang scheel lezen aan allerlei aanschaf gidsen of online reviews, maar uiteindelijk is het gewoon het beste als je even met een padel racket kan spelen.

Een padel racket aanvoelen en uitproberen alvorens je het aanschaft.

Vandaar dat wij van Duo Bakkersport als padel specialist deze padel test racket service in het leven hebben gebracht.

Open planner

Graag leggen wij in een aantal stappen uit hoe onze padel test racket service werkt.

Stap 1 – plan een padel test racket sessie

Open de planner en kies een geschikte datum en tijd om de padel rackets te testen. Vooralsnog zijn wij een aantal dagen per week beschikbaar. Een padel test racket sessie kost 15 euro per persoon. Vergeet niet om je contactgegevens achter te laten.

Stap 2 – Kies de rackets uit die je zou willen testen

Geef aan welke padel rackets je zou willen testen. Van bijna alle padel rackets hebben we test rackets beschikbaar. We proberen uiteraard zoveel mogelijk rackets mee te nemen, zodat je goed kan testen en de verschillen tussen de padel rackets kan ervaren.

Stap 3 – Contactmoment

Na het inplannen van een padel test racket sessie leggen we telefonisch contact met je om de details even kort te bespreken. We moeten namelijk bespreken bij welke club we de padel rackets gaan testen. Daarnaast bespreken we welke rackets je wilt testen plus wat andere details.

Stap 4 – Het testen van de padel rackets

We zien elkaar op de afgesproken padel club. We maken kennis en gaan lekker aan de slag met de test rackets. Een padel test racket sessie duurt tussen de 60 a 90 minuten afhankelijk van baan huur en jouw wensen.

Stap 5 – Schaf eventueel een nieuw padel racket aan

Na het uitbundig kunnen testen van de padel rackets hopen we dat je een goed inzicht hebt gekregen van de verschillende padel rackets die er zijn. Hopelijk heeft onze uitleg en advies je verder geholpen om een goede keuze te kunnen maken. Het staat je helemaal vrij om een aankoop bij ons te doen of niet. Omdat je een padel test racket sessie hebt geboekt bij ons krijg je eenmalig 8% korting op je padel racket aankoop. De korting geldt ook voor de eventuele bijbehorende padel producten die je nodig hebt. Zo hopen we dat je een mooie padel start of vervolg kan maken.

Er zijn een aantal voorwaarden aan een padel test racket sessie bij Duo Bakkersport:

  • Een padel test racket sessie kost 7,50 euro per persoon. Dit is een onkosten vergoeding, maar dit kan je terugverdienen. Je krijgt namelijk na de test sessie eenmalig 8% korting op de gehele padel collectie, zowel op de padel rackets als bijbehorende producten. Zo verdien je de 7,50 euro kosten voor de padel test racket service terug met je aankoop. De betaling vindt plaats op de dag dat we afspreken.
  • De afspraak vindt plaats bij een padelbaan binnen een radius van circa 35 minuten rijden vanuit Alphen aan den Rijn. Locatie is bespreekbaar. Het boeken van een padelbaan wordt altijd gedaan door de klant in overleg met Duo Bakkersport. De kosten van de huur van de padelbaan zijn helaas voor de klant, maar je krijgt er wat voor terug.
  • Tijdens een padel test racket sessie zijn er minimaal 3 spelers aanwezig en maximaal 6. Bij drie spelers kan altijd iemand mee doen van Duo Bakkersport om 2 tegen 2 te kunnen spelen.
  • Een padel test racket sessie duur tussen 60 minuten en 90 minuten.

Boek jouw test sessie nu

Stap 1 van 3

  • Jouw gegevens