Siux Padel Racket

Toont alle 21 resultaten

Siux is een Spaans padel only merk opgericht in 2012. Het is één van de grotere en bekende padel merken. Ook is Siux één van de officiële sponsors van de World Padel Tour. Siux heeft samenwerkingen met padel professionals zoals Franco Stupaczuk, Sanyo Gutiérrez, Lucho Capra, Javi Ruiz en Patty Llaguno. De Siux 2023 padel racket collectie is erg divers waardoor er voor elke type speler een geschikt racket te vinden is. Meer geïnteresseerd in een ander padel merk? Bekijk dan onze andere Padel Rackets.

Toch meer geïnteresseerd in andere padel rackets? Bekijk dan naast Siux de volgende padel racket merken:

Siux padel racket kopen

Koop je Siux padel racket bij Duo Bakkersport. Bestel je voor 17:00 dan wordt het racket dezelfde werkdag nog ingepakt en verstuurd. We bieden de belangrijkste 2023 Siux padel rackets aan. Siux is een padel only merk uit Spanje en samenwerkingen met verschillende padel professionals heeft geleid tot kwalitatieve en hoogwaardige padel rackets. Zo zijn de Electra en Diablo padel rackets erg geliefd, maar daarnaast is er ook een samenwerking met shockout waardoor speelcomfort wordt gewaarborgd. Siux produceert rackets met de nieuwste innovaties.

Siux Padel racket lijnen

Siux heeft verschillende padel racket series. Zo is er een padel racket te vinden voor elke type padel speler van elk niveau.

Pro Series

De pro series lijn bestaat uit rackets gemaakt van 100% carbon met verschillende dichtheden. De Siux rackets uit de pro series bevatten de laatste innovaties, beste designs en de hoogste kwaliteit voor gevorderde tot professionele spelers. Hier vind je de padel rackets van de padel professionals, bijvoorbeeld het padel racket van Stupa en Sanyo.

Master Series

De Siux padel racket lijn master series bestaat uit rackets gemaakt van 100% carbon, maar met iets meer speelgemak dan de pro series. Padel rackets voor gemiddelde tot gevorderde padel spelers.

Evolution Carbon Series

De Siux Evolution Carbon Series bestaat uit rackets gemaakt van carbon. Er is hier rekening gehouden met speelcomfort en speelgemak. Je vindt hier perfecte rackets voor de gemiddelde padel spelers.

Evolution Series

De evolution series is een lijn voor de casual players. Een padel racket lijn van Siux gemaakt voor de beginnende tot gemiddelde padel spelers die op zoek zijn naar een hoge kwaliteit racket voor een lagere prijs.

Junior Series

Junior Series. Een lijn ontworpen voor kinderen. Speciale padel rackets met een lichter gewicht. Alle rackets uit deze lijn wegen rond de 300 gram wat het ideale rackets maakt voor kinderen.

Bestel je Siux padel racket

Als echte padel specialist verkopen wij Siux Padel Rackets voor een eerlijke prijs. Als je een padel racket bestelt voor 17:00 dan wordt je bestelling nog dezelfde werkdag ingepakt en verstuurd. Uiteraard zit er garantie op je racket! Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op en we geven je advies of kom langs in de showroom om de padel rackets te bekijken. Ben je niet overtuigt van Siux? Bekijk dan ook de Padel Rackets van andere merken.

Wat is Siux Padel?

Siux is één van de grotere padel merken uit Spanje. Siux is opgericht in 2012 en is een padel only merk. Het merk heeft samenwerkingen met padel professionals zoals Franco Stupaczuk, Sanyo Gutiérrez, Lucho Capra, Javi Ruiz en Patty Llaguno.

Kan je Siux Padel Rackets testen?

Bij Duo Bakkersport kan je de gehele collectie Siux Padel Rackets 2023 testen. Er is een speciale test racket service. Kom langs in de showroom en leen drop shot testers

Kan je Siux padel rackets bekijken in de showroom van Duo Bakkersport?

Alle 2023 padel rackets van Siux zijn te bekijken in de showroom.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven