Drop Shot Padel Racket

Toont alle 11 resultaten

Drop Shot is één van de grotere padel merken uit Spanje. Drop Shot is een specialistisch padel merk en produceert naast padel rackets alle bijbehorende materialen zoals padel schoenen, padel ballen, padel tassen, etc. Drop Shot is partner van de World Padel Tour. Daarnaast sponsort Drop Shot top padel spelers als John Sanz, Lucas Campagnolo en Pablo Lima. Een merk dat in 2011 is opgericht en sindsdien niet meer weg te denken is uit de padelwereld.

Toch meer geïnteresseerd in andere padel rackets? Bekijk dan naast Drop Shot de volgende padel racket merken:

Drop Shot Padel Racket Kopen

Een Drop Shot padel racket kopen kan bij Duo Bakkersport online of in de showroom. Bestel je voor 17:00 je Drop Shot Padel Racket dan wordt je bestelde padel racket dezelfde werkdag nog ingepakt en verstuurd. Wil je een Drop Shot padel racket testen alvorens je het aankoopt dat kan ook! Niet overtuigt van Drop Shot? Bekijk dan ook onze Padel Rackets van andere merken.

Drop Shot Padel Racket Lijnen 2024

De 2024 Drop Shot padel rackets zijn beschikbaar. Koop nu je Drop Shot padel racket. Veel van de padel rackets hebben de nieuwste technologieën verkregen. Drop Shot kent zeven verschillende lijnen binnen de collectie, namelijk de; JMD-series, Be One, LCP, Pro Competition, Ambition Pro, Ambition en Essential.

 • JMD-Series zijn Drop Shot padel rackets ontwikkelt onder leiding van top spelers Johan Sanz en Lucas Campagnolo. De Rackets binnen deze lijn zijn voor gevorderde padel spelers. Alle rackets binnen deze lijn zijn gemaakt van 24K carbon. Rackets met een optimale stijfheid, precisie en power output.
 • Be-one is een lijn voor gevorderde padel spelers. Rackets ontworpen met de nieuwste innovaties voor gevorderde spelers die alle facetten van padel begrijpen. Het betreft hier carbon rackets met een hogere dichtheid in verschillende vormen.
 • LCP lijn is ontworpen voor gevorderde spelers die maximale power out hun spel willen halen. Rackets met een hard carbon en een harde EVA-rubber in de kern.
 • Pro Competition lijn van Drop Shot is ontworpen voor de gevorderde padel spelers die op zoek zijn naar controle en power. Er is gezocht naar een perfecte balans van hard en zacht materiaal om genoeg power, maar ook maximale controle te kunnen behouden.
 • Ambition Pro lijn is ontworpen voor de gemiddelde tot gevorderde padel spelers die willen doorgroeien naar een hoger niveau. 
 • Ambition lijn is ontworpen voor de gemiddelde padel spelers die op zoek zijn naar een perfect tussen racket om verder te kunnen komen binnen de padel sport. Het zijn rackets met een medium hardheid, afgewerkt met een minder hard carbon.
 • Essential lijn is ontworpen voor de beginnende padel speler die nieuw is binnen de padel sport.

Drop Shot Padel Racket Technologieën

Drop Shot padel rackets hebben verschillende unieke innovaties voor 2024. Zo hebben alle rackets een uniek anti-trilling systeem. Drop shot gebruikt technologieën zoals de Silicone Grip Channel, Cork Cushion Grip en een Anti-vibratie systeem. Technologieën bedoeld om arm blessures te voorkomen.

In de 2024 collectie heeft Drop Shot er voor gekozen om te werken met 5 verschillende racketblad vezels. Met de keuze uit zes verschillende racketbladen kan je goed een racket uitkiezen voor elk niveau en elke padel speler. Hoe meer flexibel het materiaal hoe groter het comfort. Met minder flexibele vezels in het racketblad kan je meer power uit het padel racket halen. De gekozen materialen zijn

 • Triaxial 24K Carbon
 • Rectangle 24K Carbon
 • Cubi carbon 12K Carbon
 • 3K Carbon
 • Glasvezel

Kan je Drop Shot padel rackets testen?

Bij Duo Bakkersport kan je de gehele collectie Drop Shot padel rackets 2024 testen. Er is een speciale test racket service. Kom langs in de showroom en leen drop shot testers

Welke padel professionals spelen met Drop Shot padel rackets?

16-voudig wereldkampioen John Sanz, Pablo Lima en Lucas Campagnolo spelen allebei met een Drop Shot padel racket. Niet de minste padel professionals.

Kan je Drop Shot padel rackets bekijken in de showroom van Duo Bakkersport?

Alle 2024 padel rackets van Drop Shot zijn te bekijken in de showroom.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven