Nox Padel Racket

Toont alle 22 resultaten

NOX behoort tot een van de grotere padel merken. NOX is een Spaans Padelmerk opgericht door de JJ Ballve broers te Barcelona in 2009. NOX is een 100% padel only merk. Daarnaast is NOX één van de officiële sponsors van de World Padel Tour met exclusieve NOX padel rackets die gebruikt worden door padel professionals zoals Agustín Tapia, Miquel Lamperti en de tweelingzusjes Sánchez Alayeto. De NOX padel racket 2021 collectie is erg divers waardoor er voor elke type speler een geschikt racket te vinden is. Meer geïnteresseerd in een ander padel merk? Bekijk dan onze andere Padel Rackets.

NOX padel racket kopen

Een NOX padel racket kopen doe je bij Duo Bakkersport. Bestel je voor 15:30 je Nox Padel Racket dan heb je het de volgende werkdag thuis geleverd. Wij hebben het volledige NOX padel assortiment van 2021 beschikbaar in ons aanbod. NOX is een padel only merk en werkt met diverse padel professionals samen. De samenwerking met padel professionals Agustín Tapia, Miquel Lamperti en de tweelingzusjes Sánchez Alayeto heeft tot unieke en hoogwaardige padel rackets geleid. Zo zijn de AT10 en ML10 pro cup padel rackets befaamd en geliefd binnen de padelwereld. Daarnaast heeft NOX het unieke recht om officiële WPT (World Padel Tour) padel rackets te produceren. Al om al, met een NOX padel racket weet je zeker dat je een padel racket hebt van hoge kwaliteit met de nieuwste innovaties op het gebied van padel.

NOX Padel racket lijnen 2021

NOX heeft voor 2021 verschillende padel racket lijnen. Zo is er een padel racket te vinden voor elke type padel speler van elk niveau. We duiken verder in op de verschillende lijnen: World Padel Tour series. De World Padel Tour padel racket lijn van NOX is een resultaat van maanden lang research en development. Resulterend in hoogwaardige padel rackets voor de gevorderde spelers en gemiddelde. De Tempo, Nerbo en Nexo voor de gevorderde speler en de Equation, Attraction, Emotion en Equation lady voor de gemiddelde padel speler. Padel Rackets van NOX in verschillende vormen, zodat elk type speler iets kan vinden wat bij hem/haar past. Luxury series. De Nox padel racket lijn luxury series bestaat uit rackets van volledig carbon, 18K, 12K en 3K carbon. De rackets uit de luxury lijn zijn voorzien van de laatste innovaties, beste designs en de hoogste kwaliteit voor gevorderde tot professionele spelers. De lijn bestaat uit padel rackets gebruikt door het NOX pro team. Zo vind je het racket van Lamperti de ML10 en AT10 van Tapia. Alle NOX padel rackets uit luxury lijn zijn gemaakt in samenwerking met padel professionals. Pro series. Een NOX padel racket lijn met de ML10 Pro Cup rackets. De padel rackets die het vlaggenschip vormen voor NOX. Rackets gemaakt van Carbon. Padel rackets voor gemiddelde tot gevorderde padel spelers. Advance series. De padel rackets uit deze lijn zijn hoofdzakelijk gemaakt uit mix materialen van Carbon en Fiberglass. Dit maakt de lijn geschikt voor de recreatieve dan wel gemiddelde padel spelers. Je vindt binnen deze lijn rackets met verschillende vormen. Casual series. Een padel racket lijn van NOX gemaakt voor de beginnende padel speler die op zoek is naar een hoge kwaliteit racket voor een lagere prijs. Ideale padel rackets om de sport te leren kennen. Ultra light series. Een lijn ontworpen voor kinderen die een lichter racket nodig hebben. Alle rackets uit deze lijn wegen rond de 300 gram wat het ideale rackets maakt voor kinderen.

Bestel je NOX padel racket bij Duo Bakkersport

Wij van Duo Bakkersport zijn een echte padel specialist. Wij verkopen NOX padel rackets voor een eerlijke prijs. Als je een padel racket bestelt voor 15:30 dan heb je het de volgende werkdag thuis geleverd in Nederland. Uiteraard zit er garantie op je racket! Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op en we geven je advies of kom langs in de showroom om de padel rackets te bekijken. Ben je niet overtuigt van NOX? Bekijk dan ook onze Padel Rackets van andere merken.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll to Top