Osaka Padel Racket

Toont alle 14 resultaten

Het Merk Osaka World is in 2011 gestart om de hockeywereld te veroveren met nieuwe levensstijl kleding en top materialen. Sinds 2018 is Osaka World hetzelfde van plan met de padel wereld. Osaka biedt Osaka padel rackets aan, maar ook padel tassen, padel ballen, padel schoenen en padel kleding. Het merk is vernoemd naar een grote stad in Japan, omdat het merk grote bewondering heeft voor de Japanse Cultuur en de ontwerp ethos van de Japanners. Japanse ontwerp ethos en cultuur staat voor minimaal, strak en functioneel. Waar meer, minder is. Less is more. Streven naar design kleding, veelzijdigheid, functionaliteit zonder duurzaamheid uit het oog te verliezen. Sport is het DNA van Osaka, het is hun kern en erfenis. Een Osaka padel racket toch niks voor jou? Bekijk dan onze andere andere Padel Rackets.

Toch meer geïnteresseerd in andere padel rackets? Bekijk dan naast Osaka de volgende padel racket merken:

Osaka Padel Racket lijnen

Osaka heeft verschillende lijnen om zo elke niveau en type padel speler te kunnen bedienen. Een nieuw ruim aanbod, een Osaka padel racket voor iedere soort padel speler. Graag geven we meer toelichting over de Osaka lijn, zodat je er achter komt welke rackets voor welke type padel spelers er zijn.

Pro Tour LTD Lijn

Pro Tour LTD lijn. Een limited edition lijn van Osaka padel rackets voor de gevorderde padel spelers. Padel rackets gemaakt van volledig carbon. De Pro Tour LTD lijn bestaat uit twee padel rackets. Bijna identieke rackets, maar met verschillende vormen namelijk rond en diamantvormig. Het unieke aan de LTD lijn is dat de padel rackets een racketblad hebben van 18K Triaxial carbon, carbon gewoven in drie richtingen voor meer power en precisie output. Hierdoor is het Osaka padel racket stijver en duurzamer. Top rackets van Osaka voor de professionele padel speler.

Pro Tour Lijn

Pro Tour lijn. De de rackets in deze lijn zijn voor de bovengemiddelde tot gevorderde spelers. De Pro tour lijn bestaat uit drie verschillende Osaka padel rackets. Alle padel rackets binnen de Pro Tour lijn hebben een carbon frame en een 18K carbon racketblad. De Pro Tour lijn heeft een power frame, een tech frame en een precision frame. Zo is er een Osaka padel racket voor de aanvallende, neutrale en verdedigende padel speler binnen de Pro Tour lijn.

Vision Pro Lijn

Vision Pro lijn. De rackets uit de vision pro lijn zijn voor de gemiddelde tot gevorderde spelers. Deze lijn is bijna identiek aan de Pro Tour lijn van Osaka. De Osaka padel rackets binnen de Vision Pro lijn zijn ook full carbon, maar dan met een 3K carbon racketblad. Dit zorgt ervoor dat de rackets wat makkelijk te bespelen zijn, wat minder kosten en iets meer speelcomfort bieden. De Vision Pro lijn heeft een power frame, een tech frame en een precision frame. Zo is er een Osaka padel racket voor de aanvallende, neutrale en verdedigende padel speler.

Vision Lijn

De Vision Padel rackets van Osaka zijn voor beginnende tot gemiddelde padel spelers. De rackets binnen de Vision lijn zijn volledig gemaakt van carbon en glasvezel. Het glasvezel zorgt voor een makkelijkere bespeelbaarheid en meer speelcomfort. De Vision padel rackets zijn onder te verdelen in de Vision Aero en Vision. De Vision Aero padel racket hebben een vol carbon frame, de Visions hebben een frame van 70% carbon en 30% glasvezel. Ook zijn de rackets voorzien van een ruw schuurpapierachtige coating die ervoor zorgt dat je nog makkelijker effect aan de bal kan mee geven. Op zoek naar een uniek Osaka padel racket? Dan zit je binnen de vision lijn goed.

Deshi Lijn

Padel rackets uit de Deshi lijn zijn voor de beginnende padel spelers. Rackets gemaakt van volledig glasvezel met een zachtere foam in het racketblad. Zeer comfortabele padel rackets voor de spelers die de padel sport willen ontdekken.

Osaka heeft de ambitie om de padel wereld te veroveren

Osaka is in 2011 opgericht. Osaka is opgericht voor hockey, maar is sinds 2018 hard aan de weg aan het timmeren om ook een gevestigde orde te worden binnen de padel wereld. Een uniek padel merk dat is Osaka zeker al! De kwaliteit van de rackets zijn hoog met een frisse look en feel. Anders dan andere padel merken. Ben jij ook overtuigt van Osaka?

Osaka padel racket kopen bij Duo Bakkersport

Op zoek naar een Osaka padel racket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben het volledige assortiment van de Osaka rackets beschikbaar. Indien je een Osaka padel racket voor 17:00 bestelt dan wordt je racket dezelfde werkdag ingepakt en verstuurd. Toch liever een ander merk padel racket? Bekijk dan de andere andere padel rackets die wij aanbieden.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven