Osaka Padel Racket

Toont alle 17 resultaten

Het Merk Osaka World is in 2011 gestart om de hockeywereld te veroveren met nieuwe levensstijl kleding en top materialen. Sinds 2019 is Osaka World hetzelfde van plan met de padel wereld. Osaka biedt Osaka padel rackets aan en bijbehorende Osaka padelkleding. Het merk is vernoemd naar een grote stad in Japan, omdat het merk grote bewondering heeft voor de Japanse Cultuur en de ontwerpethos van de Japanners. Japanse ontwerpethos en cultuur staat voor minimaal, strak en functioneel. Waar meer minder is, less is more. Streven naar design kleding, maar veelzijdigheid, functionaliteit en duurzaamheid niet uit het oog te verliezen. Sport is het DNA van Osaka, het is hun kern en erfenis. Een Osaka padel racket toch niks voor jou? Bekijk dan onze andere andere Padel Rackets.

Osaka Padel Racket 2021 lijn

Osaka heeft een nieuwe lijn Osaka padel rackets uitgebracht voor 2021. Osaka heeft haar Padel assortiment erg uitgebreid ten opzichte van 2020. Een nieuw ruim aanbod, een Osaka padel racket voor iedere soort padel speler. Graag geven we meer toelichting over de Osaka lijn, zodat je er achter komt welke rackets voor welke type padel spelers zijn. Osaka padel rackets kunnen onderverdeeld worden in vijf series:
Pro Tour LTD lijn. Een limited edition lijn van Osaka padel rackets voor de gevorderde padel spelers. Padel rackets gemaakt van volledig carbon. De Pro Tour LTD lijn bestaat uit twee padel rackets. Bijna identieke rackets, power frames met een druppelvorm. Het klein verschil is dat het ene Osaka padel racket een zachte foam heeft in het blad en het andere racket een hardere foam. Het unieke aan de LTD lijn is dat in het 3k carbon een aluminium coating is toegevoegd. Hierdoor is het Osaka padel racket stijver en duurzamer. Top rackets van Osaka voor de professionele padel speler. Pro Tour lijn. De de rackets in deze lijn zijn voor de bovengemiddelde tot gevorderde spelers. De Pro tour lijn bestaat uit vier verschillende Osaka padel rackets. Alle padel rackets binnen de Pro Tour lijn zijn volledig gemaakt van Carbon. De Pro Tour lijn heeft drie power frame rackets met een druppelvormig racketblad en één precision frame met een ronde vorm. Binnen de power frame rackets is er één racket met een hardere racketblad foam, waar de andere twee een zachtere racketblad foam hebben. Zo is er een Osaka padel racket voor de aanvallende, neutrale en verdedigende padel speler binnen de Pro Tour lijn. Vision Pro lijn. De rackets uit de vision pro lijn zijn voor de gemiddelde tot gevorderde spelers. Deze lijn is bijna identiek aan de Pro Tour lijn van Osaka. De Osaka padel rackets binnen de Vision Pro lijn zijn echter niet volledig van carbon gemaakt. Het racket materiaal is een mix van 3K carbon en fiberglass. Dit zorgt ervoor dat de rackets wat makkelijk te bespelen zijn, wat minder kosten, maar daarentegen heb je wel minder power output. Een Osaka padel racket uit de Vision pro lijn kan een precision frame of een power frame zijn. Voor iedere type speler wat wils. Vision. Padel rackets van Osaka voor beginnende tot gemiddelde padel spelers. De rackets binnen de Vision lijn zijn volledig gemaakt van fiberglass. Het fiberglass materiaal zorgt voor een makkelijkere bespeelbaarheid en een zachtere prijs. De Vision padel rackets zijn onder te verdelen in een power frame en een precision frame. Ook zijn de rackets voorzien van een ruw schuurpapierachtige coating die ervoor zorgt dat je nog makkelijker effect aan de bal kan mee geven. Op zoek naar een uniek Osaka padel racket? Dan zit je binnen de vision lijn goed. Deshi. Rackets uit de Deshi lijn zijn voor de beginnende padel spelers. Rackets gemaakt van volledig Fiberglass met een zachtere foam in het racketblad. Zeer comfortabele padel rackets voor de spelers die de padel sport willen ontdekken.

Osaka heeft de ambitie om de padel wereld te veroveren

Osaka is in 2011 opgericht. Osaka richtte zich in eerste instantie alleen op hockey gericht, maar is sinds 2019 hard aan de weg aan het timmeren om ook een gevestigde orde te worden binnen de padel wereld. Een uniek padel racket dat is Osaka zeker al! De kwaliteit van de rackets zijn hoog met een frisse look en feel. Anders dan andere padel merken. Ben jij ook overtuigt van Osaka?

Osaka padel racket kopen bij Duo Bakkersport

Op zoek naar een Osaka padel racket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben het volledige assortiment van de Osaka rackets beschikbaar. Indien je een order plaats voor 15:30 dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Toch liever een ander merk padel racket? Bekijk dan de andere andere Padel Racketsdie wij aanbieden.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll to Top