Royal Padel Racket

Toont alle 8 resultaten

Royal Padel produceert sinds 1991 padel rackets. De 1e Royal Padel rackets waren gemaakt van hout, maar sinds 1992 werden er verschillende type rubbers gecombineerd met glasvezel en epoxy om padel rackets te produceren. Vanaf dat moment werd Royal Padel een toonaangevend en vooruitstrevend padel merk. Meer geïnteresseerd in een ander padel merk? Bekijk dan onze andere Padel Rackets.

Toch meer geïnteresseerd in andere padel rackets? Bekijk dan naast Royal Padel de volgende padel racket merken:

Royal Padel Racket kopen

Een Royal Padel Racket kopen kan bij Duo Bakkersport. Je kan ook Royal padel rackets testen. Bestel je voor 17:00 je Royal Padel Racket dan word je racket dezelfde werkdag ingepakt en verstuurd. Niet overtuigt van Royal Padel? Bekijk dan ook onze Padel Rackets van andere merken.

Royal Padel Rackets 2022

De 2022 Royal Padel rackets rackets zijn beschikbaar. Royal Padel timmert al 32 jaar aan de weg en heeft weer een uniek handgemaakte padel racket lijn uitgebracht. Denk aan de lijnen; Whip, Anniversario en de M27 lijn.

  • M27 lijn is ontworpen voor de meest gevorderde padel spelers. De rackets binnen de lijn zijn gemaakt van een harder Carbon, genaamd 3K Hexcel. Rackets met een optimale stijfheid, precisie en power output. Binnen de M27 lijn vind je rackets met verschillende kern hardheden, namelijk zacht, medium en hard. Waarbij het zachtere racket voor de controle speler is en de hardste variant voor de power speler.
  • Anniversario Lijn. Rackets voor gemiddelde tot gevorderde padel spelers. De Anniversario lijn heeft padel rackets met Fibertech gealuminiseerde glasvezel met een verstevigd carbon hart. Dit geeft een unieke speelervaring. De rackets in de Anniversario lijn zijn iets harder dan de rackets uit de Whip lijn.
  • Whip Lijn is voor de gemiddelde tot gevorderde padel spelers met een voorkeur naar iets zachtere rackets. De racketbladen binnen de lijn zijn namelijk volledig gemaakt van Fibertech gealuminiseerde glasvezel.

Ben je op zoek naar een uniek handgemaakt racket uit Argentinië dan zit je met Royal Padel goed.

Kan je Royal padel rackets testen?

Bij Duo Bakkersport kan je de gehele collectie Royal Padel rackets 2022 testen. Er is een speciale test racket service. Kom langs in de showroom en leen drop shot testers

Kan je Royal padel rackets bekijken in de showroom van Duo Bakkersport?

Alle padel rackets van Royal Padel zijn te bekijken in de showroom.

Waar komen Royal Padel rackets vandaan?

Royal padel is een Argentijns merk dat padel rackets produceert sinds 1992.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven