Babolat padel racket

Toont alle 18 resultaten

Babolat is een merk afkomstig uit Frankrijk en heeft een lange geschiedenis. Het merk werd in 1875 te Lyon opgericht. Babolat is het oudste merk in racketsporten ter wereld. Zo heeft het merk snaren voor tennisrackets uitgevonden.

Babolat padel racket kopen? 2021 collectie bij Duo Bakkersport

Waar het is ontstaan bij tennis rackets is Babolat ook al jaren bezig binnen de padelwereld met Babolat padel racket. Babolat Padel rackets nemen een gelijkwaardige positie naast tennis in bij het Franse merk. Naast het aanbod van padel rackets heeft Babolat ook een aanbod in padelballen, padelschoenen en padeltassen. Ook heeft Babolat padel professionals aan zich verbonden. Zo speelt Juan Lebrón de nummer 2 van de wereld sinds 2016 met een Babolat padel racket. Babolat heeft padel rackets binnen alle segmenten. Zo kan je er professionele Babolat padel racket van vinden, maar ook Babolat padel rackets voor de beginnende spelers. Een divers assortiment van top kwaliteit. Een Babolat padel racket kopen doe je bij Duo Bakkersport. Liever toch een ander merk? Bekijk dan onze andere Padel Rackets.

Babolat heeft hoogwaardige padel rackets

Babolat is vertegenwoordigt wereldwijd. Zo vind je Babolat in meer dan 100 landen in meer dan 20000 winkels. Naast tennis- en badmintonrackets is er de afgelopen jaren ontzettend veel geïnvesteerd in het uitbreiden van het aanbod met padel rackets. Een hoogwaardig Babolat padel racket. Dit bewijst dat Babolat Padel als een volwaardige sport ziet. De Babolat padel rackets vind je binnen verschillende segmenten voor verschillende type padel spelers. Voor iedere padel speler een geschikt Babolat padel racket. Verfijning en kracht komen te samen. Oftewel, ben je een beginnende speler, recreatieve speler of een professionele padel speler in Babolat vind je een uitstekende partner voor jouw passie en padel ambities.

Babolat padel rackets segmenten

De collectie van Babolat padel rackets is erg breed. Alle Babolat padel rackets hebben de nieuwste innovaties en materialen. Babolat padel rackets zijn onderverdeeld in vijf lijnen. Namelijk Babolat padel racket voor; beginners, rackets voor vrouwen, gemiddelde speler, bovengemiddelde speler en de vergevorderde speler.

Voor de gemiddelde, bovengemiddelde en vergevorderde speler heeft Babolat padel rackets onderverdeeld in series voor type padel spelers. Babolat padel rackets voor verdedigende spelers, neutrale spelers en aanvallende spelers. Zo kan elk type padelspeler met een verschillende padel niveau een padel racket vinden dat passend is voor z’n speelstijl. De series hebben de volgende namen:

  • Counter. De Counter lijn is voor de verdedigende padel speler. Gericht op controle. Een Counter Babolat padel racket heeft een lagere balans en grotere sweetspot. Het racketblad is altijd rond.
  • Air. De Air lijn is voor het type neutrale padel speler. Gericht op hanteerbaarheid. Een Air Babolat padel racket heeft een balans iets boven het midden en druppelvormig racketblad.
  • Technical. De Technical lijn is voor de aanvallende speler. Gericht op power. Een Technical Babolat padel racket heeft een hoge balans en een diamantvormig racketblad.
  • Viper. Viper Babolat padel rackets zijn voor de vergevorderde padel spelers. De Viper Babolat padel rackets zijn gemaakt van volledig Carbon. Hardere en stijvere padel rackets. Dit is de duurste babolat padel racket lijn.
  • Veron. Veron Babolat padel rackets zijn voor de bovengemiddelde padel spelers. De Veron Babolat padel rackets zijn gemaakt van een mix materiaal. Iets minder stijve padel rackets, maar hard genoeg om te proeven aan het top segment. Namelijk een mix van Carbon en Fiberglass. Dit is qua prijs de tussenlijn.
  • Vertuo. Vertuo Babolat padel rackets zijn voor de gemiddelde padel spelers. De Vertuo Babolat padel rackets zijn gemaakt van fiberglass. Comfort padel rackets met meer vergevingsgezindheid. Dit is uit de drie lijnen de goedkoopste reeks.

Beginner en dames Babolat padel rackets

Babolat heeft ook padel rackets voor de beginnende padel spelers en speciale dames padel rackets. De Babolat padel rackets voor beginners zijn zacht en comfortabel. De beginner padel rackets moeten voornamelijk goed hanteerbaar zijn. De Babolat dames padel rackets zijn gericht op vrouwen die een lichter padel racket zoeken. Naast dat de Babolat dames padel rackets lichter zijn, zijn ze ook een stuk zachter maar bieden ze nog steeds een goede output. Ideale dames padel rackets voor een beginnend tot gemiddeld padel niveau.

Genoeg keuze aan Babolat padel rackets bij Duo Bakkersport. Koop je babolat padel racket voor 15:30 en heb het de volgende werkdag thuis geleverd. Bekijk ook onze andere Padel Rackets.

ONTVANG 4% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 4% korting op je aankoop

Winkelwagen
Scroll to Top