Babolat padel racket

Toont alle 27 resultaten

Babolat is een merk afkomstig uit Frankrijk en heeft een lange geschiedenis binnen de racketsport wereld. Het merk werd in 1875 te Lyon opgericht. Babolat is het oudste merk in racketsporten ter wereld. Zo heeft het merk snaren voor tennisrackets uitgevonden. Babolat kan nu ook een echt padel merk genoemd worden! Het maakt zeer goede padel rackets voor elke type padel speler. Het is niet voor niets dat de nummer 1 padel speler Juan Lebron met een Babolat padel racket speelt.

Toch meer geïnteresseerd in andere padel rackets? Bekijk dan naast Babolat de volgende padel racket merken:

Babolat padel racket kopen

Waar het is ontstaan bij tennis rackets is Babolat ook al jaren bezig binnen de padelwereld om de beste padel rackets maken. Babolat Padel rackets nemen een gelijkwaardige positie naast tennis in bij het Franse merk. Naast het aanbod van padel rackets heeft Babolat ook een aanbod in padel ballen, padel schoenen en padel tassen. Ook heeft Babolat padel professionals aan zich verbonden. Zo speelt Juan Lebrón de nummer 1 van de wereld sinds 2016 met een Babolat padel racket. Babolat heeft padel rackets binnen alle segmenten. Padel rackets voor de gevorderde padel spelers, maar voor de beginnende spelers. Een divers assortiment van top kwaliteit. Een Babolat padel racket kopen doe je bij Duo Bakkersport. Liever toch een ander merk? Bekijk dan onze andere Padel Rackets.

Babolat heeft hoogwaardige padel rackets

Babolat is vertegenwoordigt wereldwijd. Zo vind je Babolat in meer dan 100 landen in meer dan 20000 winkels. Naast tennis- en badmintonrackets is er de afgelopen jaren ontzettend veel geïnvesteerd in het uitbreiden van het aanbod met padel rackets om zo hoogwaardige Babolat padel racket te maken. Dit bewijst dat Babolat Padel als een volwaardige sport ziet. De Babolat padel rackets vind je binnen verschillende segmenten voor verschillende type padel spelers. Voor iedere padel speler een geschikt Babolat padel racket. Verfijning en kracht komen te samen. Oftewel, ben je een beginnende speler, recreatieve speler of een professionele padel speler in Babolat vind je een uitstekende partner voor jouw passie en padel ambities.

Babolat padel rackets segmenten

De collectie van Babolat padel rackets is erg breed. Alle Babolat padel rackets hebben de nieuwste innovaties en materialen. Babolat padel rackets kunnen onderverdeeld worden in vijf lijnen. Rackets voor beginners, voor vrouwen, voor gemiddelde spelers, voor bovengemiddelde spelers en voor de meest gevorderde spelers. Naast dat de padel rackets zijn onderverdeeld in niveau zijn ze ook onder te verdelen per type padel spelers. Zo zijn er rackets voor aanvallende, neutrale en verdedigende padel spelers. Elke type padel speler met een verschillend niveau kan op deze manier terecht bij Babolat. De lijnen bepalend aan niveau worden bij Babolat Vertuo, Veron en Viper genoemd. De lijnen bepalend voor het type padel speler worden bij Babolat Counter, Air en Technical genoemd. Graag leggen we het uit!

Counter

De Counter lijn is voor de hybride padel speler. Gericht op controle en power. Een Counter Babolat padel racket heeft een hoge balans en een grotere sweetspot. Het racketblad is altijd rond. De ronde vorm en de hoge balans maken het ideale hybride racket.

Air

De Air lijn is voor het type neutrale padel speler. Gericht op hanteerbaarheid, door de rackets binnen de lijn net iets onder de 360 gram wegen. Een Air Babolat padel racket heeft het balans in het midden en een druppelvormig racketblad.

Technical

De Technical lijn is voor de aanvallende speler. Gericht op power. Een Technical Babolat padel racket heeft een hoge balans en een diamantvormig racketblad.

Vertuo

Vertuo Babolat padel rackets zijn voor de gemiddelde padel spelers. De Vertuo Babolat padel rackets hebben een 100% carbon frame, harde rubber in de kern en een racketblad van glasvezel. Comfort padel rackets met meer vergevingsgezindheid. Dit is uit de drie lijnen de goedkoopste serie.

Veron

Veron Babolat padel rackets zijn voor de bovengemiddelde padel spelers. De Veron Babolat padel rackets zijn gemaakt van een mix materiaal. Het frame is 100% carbon, harde rubber in de kern een racketblad van CarbonFlex (mix van carbon en glasvezel). Niet super harde padel rackets, maar hard genoeg om te proeven aan het top segment. Qua prijs vallen de rackets net onder het topsegment.

Viper

Viper Babolat padel rackets zijn voor de gevorderde padel spelers. De Viper Babolat padel rackets zijn gemaakt van 100% Carbon, zowel het frame als het racketblad. Hardere en stijvere padel rackets voor meer power output en precisie, maar meer techniek is nodig om de rackets goed te kunnen gebruiken. Het topsegment binnen de Babolat padel rackets.

Beginner en dames Babolat padel rackets

Babolat heeft ook padel rackets voor de beginnende padel spelers en speciale dames padel rackets. De Babolat padel rackets voor beginners zijn zacht en comfortabel. De beginner padel rackets moeten voornamelijk goed hanteerbaar zijn. De Babolat dames padel rackets zijn gericht op vrouwen die een lichter padel racket zoeken. Naast dat de Babolat dames padel rackets lichter zijn, zijn ze ook een stuk zachter maar bieden ze nog steeds een goede power output. Ideale dames padel rackets voor een gemiddeld padel niveau.

Genoeg keuze aan Babolat padel rackets bij Duo Bakkersport. Koop je een babolat padel racket voor 17:00 dan word het racket dezelfde werkdag nog ingepakt en opgestuurd. Bekijk ook onze andere Padel Rackets.

Kan je Babolat padel rackets bekijken in de shop van Duo Bakkersport?

Het volledige Babolat padel racket assortiment is te bezichtigen in onze showroom.

Kunnen de Babolat padel rackets getest worden?

Bij Duo Bakkersport kan je alle Babolat padel rackets testen.

Wat is de levertijd van een Babolat padel racket?

Voor 17:00 een Babolat padel racket besteld betekent dat het racket dezelfde dag wordt ingepakt en opgestuurd.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven