Rs Padel Kleding

Toont alle 10 resultaten

Stijlvol op en naast de Baan

Bij RS willen ze dat padelkleding een weerspiegeling is van jouw persoonlijke stijl. Daarom bied Rs een breed begrip aan stijlvolle ontwerpen. Rs heeft kleding die nooit uit de mode gaan dat is het mooie aan RS kleding.

Ontworpen voor Beweging

Padel is een sport die snelheid en behendigheid vereist. RS Padel Kleding is ontworpen met de bewegingsvrijheid als topprioriteit. Rs Padel beweegt altijd met je mee. Dit zorgt voor een uistekende speelervaring, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen. Rs Padel te basic? Bekijk ook onze andere padel kleding

Kleding kopen van Rs Padel

Rs Padel heeft kleding die nooit uit de mode gaat. De kleding is stijvol en heeft super kwaliliteit. de kelding is altijd te matchen met je racket of schoenen. Rs Padel beschikt over hoge kwaliteit, stijlvol, maar ook super comfortabel en betaalbaar.

Wat voor soort Rs kleding is er?

Rs biedt een specifieke lijn kleding voor padelspelers, ontworpen om comfort, flexibiliteit en stijl te combineren. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten Rs padel kleding: T-shirts, shorts, skorts, polo's, hoodies, joggingsbroeken, jassen, leggins en sokken

Waar is Rs Padel kleding van gemaakt?

Rs kleding waaronder een mix van Polyester, katoen, spandex en elastaan. Polyester zorgt voor vochtafvoer, houdt de speler droog en biedt duurzaamheid. Katoen biedt comfortabelheid(zacht tegen de huid). Spandex biedt Elasticiteit: Voegt stretch toe aan stoffen, waardoor kleding flexibel en comfortabel is. Elastaan biedt rekbaarheid en houdt de kleding in oorspronkelijke vorm. Dit allemaal biedt het perfecte kledingstuk voor padel.

Dit allemaal samen biedt uitstekende prestaties op de padel baan

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven