RS Padel Racket

Toont alle 16 resultaten

RS Sports is een padel merk opgericht in 2013 door tennisser Robin Söderling. Het Zweedse merk biedt premium producten in twee segmenten: Tennis en Padel. RS padel heeft verschillende top padel spelers aan zich verbonden, denk aan padel professionals zoals Cayetano Rocafort, Simon Vasquez en Amanda Girdo. Meer geïnteresseerd in een ander padel merk? Bekijk dan onze andere Padel Rackets.

Toch meer geïnteresseerd in andere padel rackets? Bekijk dan naast RS Padel de volgende padel racket merken:

RS Padel padel racket kopen

RS Padel is een betrekkelijk nieuw merk, maar heeft zich snel verspreid naar vele landen over de hele wereld. In hoofdzakelijk Zweden en de andere Scandinavische landen is RS Padel één van de grotere merken. In Zweden groeiende de padel sport zo ontzettend snel dat er werd besloten door Robin Söderling en zijn team om de padel markt te betreden. Het doel van RS padel is om Premium padel producten ontwikkelen, niet alleen rackets maar alle bijbehorende padel artikelen. Om dit doel te bereiken heeft RS padel hulp ingeschakeld van professionele padel spelers, de eerder genoemde padel spelers Cayetano Rocafort, Simon Vasquez en Amanda Girdo zijn alle betrokken bij de ontwikkeling van RS Padel. Zo wil RS Padel premium padel artikelen ontwikkelen door spelers voor spelers. Het Zweedse merk van Robin Söderling staat ​​bekend om kwaliteitsproducten met een strakke, Scandinavische design. Iets wat vaak anders is ten opzichte van de Spaanse merken waarin het merk RS een onderscheidend vermogen creëert. Naar onze mening is RS Padel een merk dat niet meer weg te denken is uit de padel wereld. Koop een RS Padel padel racket en ervaar het zelf!

Het beste RS Padel racket

Welke padel racket van RS het beste voor je is ligt aan je speelstijl en speelniveau. Zo zijn de Cobra en Cobra Apex meer geschikt voor de beginnende tot gemiddelde padel spelers. Het betreft rondvormige padel rackets met een grote sweetspot, afwerking met glasvezel en een lage balans voor optimale controle. Optimale speelcomfort gegarandeerd! De team padel rackets binnen RS padel collectie zijn ideaal voor de gemiddelde tot gevorderde padel spelers. Het zijn rackets afgewerkt met een carbon/glasvezel frame en 3K carbon weving op het racketblad, waardoor de rackets al wat stijver zijn voor meer power output. Daarnaast zijn er ook twee lijnen voor de gevorderde padel spelers, namelijk de Prime series en de Pro series. De Prime padel rackets van RS padel zijn 100% carbon padel rackets. Er is een prime power variant en een prime controle variant. De meest krachtige padel rackets van RS komen uit de pro lijn. De Pro RS Padel rackets zijn speciaal gemaakt voor de padel professionals die verbonden zijn aan het merk. Er is een speciaal pro padel racket voor Cayetano Rocafort, maar ook één voor Simon Vasquez. De Pro RS padel rackets zijn ontworpen om aan alle behoeften te voldoen van de professional.

Welke padel professionals spelen met RS Padel?

De padel professionals die met RS Padel rackets spelen zijn Cayetano Rocafort, Simon Vasquez en Amanda Girdo

Kan je RS padel rackets testen?

Bij Duo Bakkersport kan je de gehele RS Padel Lijn testen.

Moeite om een RS padel racket te kiezen?

Weet je niet helemaal zeker welk RS padel racket nu het beste bij je past? Of twijfel je over andere merken? Kom dan langs in de showroom voor advies, bel ons voor vragen of test RS padel rackets via ons.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven