Starvie Padel Racket

Toont alle 10 resultaten

Starvie is een Spaans bedrijf opgericht in 2002. Starvie is één van de weinige padel merken dat padel rackets produceert in Europa, Spanje. Zo heeft het merk een eigen fabriek te Guadalajara om de kwaliteit van de rackets te waarborgen. Starvie sponsort een hoop hoog gerankte padel professionals op de World Padel Tour, denk aan Javier Garrido, Coki Nieto en Bea González. Starvie maakt gebruik van hoogwaardig carbon afgewerkt met diverse materialen om top padel rackets te maken voor elk type padel speler. Ben je op zoek naar een padel racket van Starvie? Duo Bakkersport heeft het volledige assortiment aan Starvie padel rackets te koop. Meer geïnteresseerd in een ander padel merk? Bekijk dan onze andere Padel Rackets.

Toch meer geïnteresseerd in andere padel rackets? Bekijk dan naast Starvie de volgende padel racket merken:

Starvie Padel Racket kopen

Als je een Starvie padel racket gaat kopen kan je letten op verschillende specificaties die invloed hebben op de speelervaring. Starvie heeft twee verschillende racket vormen in het assortiment, namelijk rondvormig en druppelvormig. Bij de ronde rackets, zoals het Titania Kepler racket, ligt het balanspunt dichterbij het handvat voor meer controle, maar je levert wel wat in op power door de lage balans. Bij de druppelvormige rackets, zoals het Aquila Space racket, ligt het balanspunt net boven het midden voor meer power, maar je zal wat meer ervaring moeten hebben om een goede controle te kunnen behouden. Alle Starvie padel rackets zijn gemaakt van 3K carbon of glasvezel. Binnen de 3K carbon rackets zijn er wel nog verschillen, zo is bijvoorbeeld het Dronos padel racket verstevigd met Aluminium, het Basalto padel racket met Basalt en zo zijn er meerdere afwijkingen. Wat de Starvie padel rackets uniek maakt is het extra ruwe 3D patroon op de racketbladen bij het topsegment binnen het assortiment.

Beste Starvie padel racket

Voor een brede groep aan padel spelers met verschillende speelniveaus zijn Starvie padel rackets ideaal om te gebruiken. Je speelstijl en padel niveau bepalen welke rackets goed te gebruiken voor je zijn. Ben je meer een verdedigende speler of ben je juist aanvallend ingesteld? Zo zijn de padel rackets Tríton, Raptor Evolution, Basalto Osiris, Dronos Galaxy en de Aquila Space ideaal voor de meer aanvallend ingestelde spelers. Daarnaast zijn de padel rackets Metheora Warrior, Astrum Eris en Titania Kepler perfect voor de neutrale en/of verdedigende spelers. Alle Starvie padel rackets zijn handgemaakt in Spanje te Guadalajara en voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Een hoop keuze! Maar gegarandeerd een top racket voor elke speler. Kom je er niet helemaal uit welk Starvie padel racket het beste voor je is? Neem dan contact op voor advies of test de Starvie padel rackets via onze test racket service.  

Welke padel professionals spelen met Starvie padel rackets?

Javier Garrido, Coki Nieto, Bea González en nog veel meer.

Kan je Starvie padel rackets testen?

Bij Duo Bakkersport kan je de gehele collectie aan Starvie padel rackets testen.

Wat is het beste Starvie padel racket?

Het beste Starvie padel racket voor jou ligt aan je spelniveau en speelstijl.

Waar worden Starvie padel rackets gemaakt?

Alle Starvie padel rackets worden handgemaakt in Spanje te Guadalajara.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven