Beste padel racket 2021? Top 5 rackets

Het aanschaffen van een padel racket kan behoorlijk uitdagend zijn, er is zoveel aanbod en er zijn enorm veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Daarnaast brengen merken regelmatig nieuwe rackets op de markt met weer nieuwe unieke specificaties wat het een keuze maken nog moeilijker maakt.Als je door de bomen het bos niet meer kan zien helpen we je graag bij het maken van een keuze. We hebben een top 5 gemaakt van de beste padel rackets 2021. De top 5 is tot stand gekomen door reviews en eigen ervaringen. Alle padel rackets binnen de top 5 zijn rackets voor gemiddelde tot ervaren padel spelers. Bekijk de top 5 beste padel rackets van 2021 en misschien zit jouw racket er tussen! Wil je verder kijken dan de top 5? Bekijk dan ook onze andere padel rackets.

Top 5 beste padel rackets 2021

1. Drop Shot Conqueror 9.0 2021

De Conqueror 9.0 van Drop Shot is het officiële padel racket van padel legende Juan Martín Díaz. Drop Shot en Juan Martín Díaz hebben in samenwerking dit top segment racket ontwikkelt en dat heeft iets moois gebracht. Het druppelvormige padel racket Conqueror 9.0 JMD is van de nieuwste technologieën voorzien. Het is een ontzettend gebalanceerd racket, voor power en precisie. Zo is het padel racket van Drop Shot gemaakt van 24K Carbon, genaamd Triaxial Carbon. Daarnaast is het padel racket voorzien van EVA – Tech foam in het racketblad. Dit foam is sterker en elastischer wat ervoor zorgt dat je meer controle krijgt en een lekkerder slag gevoel.

2. Bullpadel Vertex 3 2021

Het padel racket Vertex 3 21 van Bullpadel heeft een diamantvorm. Het racket is gemaakt om het maximale uit je power play te halen en voor hoge spel efficiëntie zonder dat je controle verliest. Het racket is ideaal voor de gevorderde speler. De buitenste kern van de Vertex 3 bestaat uit Tricarbon dit geeft ongekende controle en balgevoel tijdens je spel, de interne kern is gemaakt van Multi EVA dat ervoor zorgt dat je nog meer controle hebt bij tempowisselingen. De outer core van het racket is voorzien van Xtend Carbon 12K. Dit is het officele padel racket van padel professional Maxi Sanchez.

3. Babolat Technical Viper 2021

Op zoek naar een professioneel padel racket? Ga dan aan de slag met het Babolat Padel Racket Technical Viper 2021 met een diamant vorm. De Technical Viper van Babolat is speciaal ontworpen voor de aanvallende padel spelers. Met het padel racket Technical Viper haal je het meeste uit je power play. Als je een aanvallende padel speler bent dan is dit een ideaal racket, vermoei je tegenstander door alle ballen uit de kooi te slaan. Het padel racket is gemaakt van 12K gewoven Carbon. Het 12K gewoven Carbon zorgt professionele power en precisie. Dit is het officiele padel racket van padel professional Juan Lebron.

4. Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena

Op zoek naar een totaal padel racket? Ga dan voor de vernieuwde variant van de best verkocht NOX padel rackets het NOX Padel Racket ML10 Pro Cup Black Edition Arena. Het betreft hier het klassieke Miguel Lamperti padel racket, maar dan met verbeteringen en de nieuwste technologieën in de kleur zwart met fluor geel. Een controle racket met een lage balans met een ronde vorm.

5. Osaka Padel Racket Pro Tour – Power Frame – Osaka Groen

Het Osaka Padel Racket Vision Pro Tour Power Frame in de iconische kleur Osaka Groen met een zachtere touch is ontworpen voor spelers die veel waarde hechten aan power met een zachtere touch om wat controle te behouden. Het is een 100% Carbon racket, gemaakt van Japans Carbon met een twin-tube frame. Dit geeft het padel racket een super handeling met top comfort, meer power en een verlengde duurzaamheid van het racket. Het padel racket Pro Tour, is een power frame. Dit zorgt ervoor dat het padel racket een iets hogere sweet spot heeft. Een uitstekend padel racket van Osaka voor de gemiddelde tot ervaren padel speler.

We hopen dat dit artikel je een stuk wijzer heeft gemaakt over de beste padel rackets op de markt voor 2021. Wil je meer lezen over padel? Check dan onze padel blog.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven