Padel Populair Onder Wereldsterren

Dat padel op termijn ook populair zou worden onder de bekendere mensen van deze aardbol is geen verassing. Zo speelde in 1974 de Spaanse Koning Juan Carlos I al een potje padel tegen oud Wimbledon winnaar Manolo Santana. Er is zelfs een padel racket resort in Marbella die zich vernoemd heeft naar Santana. Overigens niet de minste club met 4 padelbanen, een gym, zwembad en 6 tennisbanen. Dat padel populair onder wereldsterren is, is een feit.

Voetballers en padel

In Spanje vind je heel veel sterren die padel spelen. Voornamelijk voormalig voetbal professionals, van onder andere FC Barcelona en Real Madrid. Misschien geloof je het niet, maar Andres Iniesta, Carlos Puyol, Luis Suarez, Iker Cassilas en Gerard Pique spelen regelmatig een potje padel. Maar dat zijn niet de enige prof voetballers die gespot zijn met een padel racket in hun hand. Spelers als Lionel Messie, Cristiano Ronaldo en Neymar zijn al een keer betrapt. Naast al deze Spaanse voetballers zijn er in Nederland ook een hoop aan padel verslaafd geraakt. Voetballers als Ronald de Boer, Frank de Boer, Arjan Robben, Robin van Persie, Steven Berghuis en Wesley Sneijder staan wel eens tussen de glazen wanden.

Wesley Sneijder speelde tijdens zijn periode bij Real Madrid wel eens padel. Dit kan je terugzien in het programma “waar is de mol?”. In “waar is de mol?” zag je Wesley spelen met andere bekende Nederlanders als John Ewbanks, Rolf Sanchez en Johnny de Mol. Arjan Robben is wel eens gespot op een padel toernooi in het Friese Joure. Hij won het toernooi samen met een goede vriend van hem. Maar de voetballer die de allergrootste liefde heeft voor de padel sport is toch wel Zlatan Ibrahimović. Zlatan bezit namelijk vijf padel centra in Zweden. Zlatan bezit de grootste padel centrum van Zweden met maar liefst 21 overdekte padelbanen. Ibra neemt regelmatig andere bekende voetballers mee naar de padelbanen. Voorbeelden hiervan zijn Paul Pogba en Henrik Larsson. Daarnaast heeft Zlatan het ook al eens opgenomen tegen Zweedse padel professionals die in de World Padel Tour spelen. Padel populair onder wereldsterren dat blijkt maar.

Tennisser en padel

Naast al die top voetballers zijn er ook een hoop top tennisser die zo nu en dan bezeten zijn van padel. Sterren als; Rafael Nadal, Maria Sharapova, Denis Shapovalov en Novak Djokovic hebben de verleiding niet kunnen weerstaan en staan wel is op de padel baan.

Sterren en padel

Er zijn vast nog veel meer topsporters en andere sterren die al bezeten zijn van de padel sport. Volgens ons een bevestiging dat de padel sport voor altijd geliefd is bij iedereen.

Geloof je ons niet? Kijk dan dit onderstaande filmpje waar je Zlatan Ibrahimović padel aan het spelen is met Matiás Díaz a.k.a. The Warrior. Oh en Paul Pogba komt ook nog even in beeld. Online is nog veel meer te vinden. Bekijk ook onze andere blogs.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven