Wat is RS Padel?

RS Sports is een sportmerk opgericht in 2013 door tennisser Robin Söderling. Het Zweedse merk biedt premium producten in twee segmenten: tennis en padel.

RS TENNIS

Robin Söderling werd ooit gevraagd: “wat is de beste tennisbal waarmee je ooit hebt gespeeld?” Hij kon die vraag niet beantwoorden en besloot om zelf de beste bal te ontwikkelen. Een bal waarvan hij met trots zegt dat het de beste is die hij ooit op het veld heeft gebruikt. Een bal zonder compromissen als het gaat om kwaliteit, materiaal, duurzaamheid of gevoel. Het werd de basis voor RS Tennis.

RS PADEL

RS Padel is een premium merk voor padelartikelen. Door de ontzettend groeiende populariteit voor de padel sport in Zweden, werd besloten door Robin Söderling en zijn team om de padel markt te betreden. Hun doel? Premium padel producten ontwikkelen, zoals padel rackets, padel ballen, padel tassen, padel kleding en padel accessoires. Met de hulp van toonaangevende Internationale padel professionals van Zweden startte het project om de erfenis van veilig te stellen: “Premium producten ontwikkeld door spelers voor spelers”. Het Zweedse merk van Robin Söderling staat ​​bekend om kwaliteitsproducten met een strakke, Scandinavische design. Daarnaast heeft het merk unieke verpakkingen. In de Scandinavische markt is het merk één van de grootste merken binnen de padelsport. Een merk dat niet meer weg te denken is bij onze buren in het noorden.

Cayetano Rocafort en Simon Vasquez werken samen met Robin Söderling

De huidige nummer 207 Cayetano Rocafort en nummer 136 Simon Vasquez op de world padel tour ranglijst hebben een samenwerking met het Zweedse Merk. Het verbinden van padel professionals aan het merk heeft ervoor gezorgd dat alle materialen die geproduceerd worden van hoogstaande kwaliteit zijn en verzekerd zijn van zeer hoog functioneel materiaal. Uit deze unieke samenwerking zijn meerdere hoogwaardige producten voortgekomen. Waaronder padel rackets, padel ballen, padel tassen en nog meer. Bekijk alle padel artikelen hieronder van het merk. Lees ook onze andere padel blogs en bekijk onze andere padel artikelen.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven