Waar Kan Je Padel Spelen in Nederland?

Er zijn erg veel padel locaties in Nederland. Dankzij de enorm groeiende populariteit van de padel sport kan je op meer dan 200 locaties in Nederland terecht voor een potje padel. Er is zeker weten een padelbaan bij jou in de buurt te vinden. Waar kan je padel spelen in Nederland?

Hieronder vind je een link naar de KNLTB padel website met een superhandige padel vereniging zoeker:

Waar kan je een padelbaan huren?

Waar kan je padel spelen in Nederland? Je kan bij bijna alle padel verenigingen wel een baan huren. Naast de padel verenigingen heb je ook een lijst aan commerciële padel clubs waar het nog makkelijker is om aan de slag te gaan. Een lidmaatschap bij een commerciële club of een vereniging is altijd voordeliger dan een baan los huren, maar als je nieuw bent met de sport moet je het eerst ontdekken. Er zijn verschillende apps die je kan gebruiken om een padelbaan te huren en de padel sport te ervaren. Denk aan bij voorbeeld de playtomic app. Met de playtomic app kan je gemakkelijk een huurbare padelbaan vinden in jouw omgeving. Je reserveert en betaalt de baanhuur via de app en je gaat er heen op je geboekte tijdstip. Super handig!

Welke materialen heb je nodig voor padel?

Een padelbaan huren is handig, maar nog fijner is als je de juiste materialen hebt voor een potje padel. Je hebt een padel racket nodig, padel ballen, geschikte sportkleding en natuurlijk padelschoenen. Padel speel je altijd met een padel racket en padelballen. Een padel racket kan je vaak wel huren bij een padelclub. Padel ballen zijn lichter dan tennisballen, het lichtere gewicht draag bij aan de dynamiek van de sport en de duurzaamheid van het racket. Op een gegeven moment als je overtuigt bent van de sport is het wel handig om je eigen padel racket aan te schaffen. Een instapmodel padel racket is niet ideaal en je wilt ingespeeld raken op je eigen frame. Je kan padel spelen met tennisschoenen, maar op termijn raden wij altijd aan om met echte padelschoenen te spelen. Padelschoenen hebben namelijk net een ander groef in de zool en vaak een draaischijf. Als je op een hoger niveau gaat spelen ga je steeds meer het glas gebruiken en moet je vaker draaiende bewegingen maken. Dan komen de echte padelschoenen met draaischijven goed van pas. Qua kleding heb je geen speciale padelkleding nodig, maar het staat natuurlijk wel professioneel.

Duo Bakkersport is een echte padel specialist

Wij van Duo Bakkersport zijn een echte padel specialist. Wij hebben padel racketspadeltassenpadelballenpadelschoenenpadelkleding en padel accessoires. Padel rackets zijn er van verschillende merken, gewichten, vormen, materialen en nog meer. Welk padel racket bij jou past is afhankelijk van jouw padel profiel.

Bij Duo Bakkersport hebben we rackets voor beginnende, gemiddelde en ervaren padel spelers. Maar ook voor verdedigende, neutrale en aanvallende padel spelers. Wil je achterhalen wat voor soort speler jij bent? Doorloop dan onze padel racket aankoop advies tool en krijg te zien welke padel rackets we voor je aanraden. Niet het duurste padel racket, maar een padel racket dat echt bij je past. Of kom langs in onze showroom. Bekijk de padel rackets en krijg advies.

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven