Ontdek de technische details en gamechanging functies van de Babolat Technical Juan Lebrón 2024 rackets in onze blog. Verhoog je spel met ongeëvenaarde kracht, controle en precisie, of je nu professional bent of je spel naar een hoger niveau wilt tillen.

Babolat Technical Juan Lebrón 2024

Daar zijn ze dan! De langverwachte release van de Babolat Technical rackets Juan Lebrón 2024 rackets: Viper, Vertuo en Veron. Babolat staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en heeft opnieuw samengewerkt met Juan Lebrón a.k.a. de Wolf om spelers een geavanceerde serie aan rackets te kunnen aanbieden.

In deze blogpost duiken we in de technische details achter de Technical Juan Lebron rackets, waarbij we de ontwerpelementen en geavanceerde functies verkennen die ze tot een gamechanger maken op de baan. Of je nu een professional bent of een reguliere speler die zijn spel naar een hoger niveau wilt tillen, de Babolat Technical Juan Lebrón 2024 rackets zijn ontworpen om ongeëvenaarde kracht, controle en precisie te leveren.

Juan Lebron Padel Rackets

Babolat Technical Viper Juan Lebron

Spelen als een pro? Kies dan voor het Babolat Padel Racket Technical Viper Juan Lebron 2024. Dit betreft het officiële padel racket van Juan Lebron voor het 2024 seizoen. Het is een diamantvormig en aanvallend padel racket. Haal het meeste uit je power play net als Lebron. Het racketblad is gewoven met 12K Carbon vezels. Het 12K gewoven Carbon zorgt voor professionele power en precisie. Daarnaast zorgt het nieuw ontwikkelde Hard EVA foam voor de kern van het racket voor een optimale power en directheid. De combinatie van het 12K carbon en de Hard EVA foam kern zorgen voor een harde touch.

Het racket is voorzien van Vibrasorb technologie wat helpt om de hoeveelheid trillingen naar je hand te beperken. Ook is het padel racket voorzien van een ruw 3D facing en een schuurpapier coating op het racketblad, zodat je optimaal effect kan geven aan de bal. Het racket heeft ook een uniek gaten patroon, genaamd HPS hole pattern, dat zorgt voor meer power en precisie. Een super aanvallend padel racket voor de gevorderde speler die met het unieke design van Juan Lebron wilt spelen.

Overzicht specificaties:

BalansHoog
Vorm bladDiamant
Materiaal frame100% Carbon
Materiaal blad12K carbon
Foam racket Hard Foam, harde touch
GewichtCirca 365 gram
NiveauVoor gevorderde spelers
Type racketPower, aanvallend

Babolat Technical Veron Juan Lebron

Het Babolat Padel Racket Technical Veron Juan Lebron 2024 is een aanvallend padel racket voor de gemiddelde tot gevorderde padel speler. Het racket is topzwaar en diamantvormig, ideaal voor de aanvallende speler. Het racketblad oppervlak is gemaakt van Carbon Flex. Het betreft een laag carbon en een laag glasvezel. Carbon voor meer explosieve power, glasvezel voor comfort en gemak geven tezamen een dynamisch blad.

Het Carbon Flex blad in combinatie met de harde Black EVA Kern zorgen ervoor dat je een goede mix van power en comfort ervaart. Het Vibrasorb systeem wat geïntegreerd is in het racket hendel verhelpt de hoeveelheid trillingen die je ervaart, ofwel meer comfort en controle. Ook is het padel racket voorzien van een ruw 3D blad oppervlak, zo geef je optimale spin aan de bal. Het blad heeft een HPS gaten patroon, een perfect uitgedacht patroon van geboorde gaten voor meer power en precisie in je slagen. Een heel fijn power racket dat nog steeds comfort biedt in de speciale Juan Lebron uitvoering voor 2024.

Overzicht specificaties:

BalansHoog
Vorm bladDiamantvormig
Materiaal frame100% carbon
Materiaal bladCarbon Flex, laag carbon en een laag glasvezel
Foam racketBlack Eva, medium tot harde touch
Gewicht365 tot 375 gram
NiveauVoor gemiddelde tot gevorderde padel spelers
Type racketPower en comfort

Babolat Technical Vertuo Juan Lebron

Het Babolat Padel Racket Technical Vertuo Juan Lebron 2024 is een aanvallend padel racket voor de gemiddelde padel speler. Het racket is topzwaar en diamantvormig, ideaal voor de aanvallende speler. Het racketblad is gemaakt van glasvezel. Glasvezel voor comfort en gemak.

De harde Black EVA Kern in het racket zorgt ervoor dat je meer power uit je slagen kan halen. Het glasvezel blad in combinatie met het de harde Black Eva Kern geven een medium touch. Het Vibrasorb systeem wat geïntegreerd is in het racket hendel verhelpt de hoeveelheid trillingen die je ervaart, ofwel meer comfort en controle.

Ook is het padel racket voorzien van een ruw 3D blad oppervlak, zo geef je optimale spin aan de bal. Het blad heeft een HPS gaten patroon, een perfect uitgedacht patroon van geboorde gaten voor meer power en precisie in je slagen. Een heel fijn power racket dat nog steeds comfort biedt, ideaal voor de gemiddelde padel speler in de speciale Juan Lebron uitvoering voor 2024.

Overzicht specificaties:

BalansHoog
Vorm bladDiamantvormig
Materiaal frame100% carbon
Materiaal bladGlasvezel
Foam racketBlack Eva, medium touch
Gewicht365 tot 375 gram
NiveauVoor gemiddelde spelers
Type racketPower en comfort

Conclusie

De Technical Viper Juan Lebron, Technical Veron Juan Lebron en de Technical Vertuo Juan Lebron zijn alle 3 aanvallende padel rackets in verschillende hardheden. Voor elk niveau een geschikt racket om het meeste uit je power play te halen. Waar de Technical Viper Juan Lebron voor de gevorderde padel spelers is, is de Technical Vertuo Juan Lebron voor de gemiddelde padel speler. Het Technical Veron Juan Lebron padel racket is een perfecte tussen oplossing voor de gemiddelde tot gevorderde padel speler.

Padel Racket Test Service

Op zoek naar een nieuw padelracket maar twijfel je over welke het beste bij jou past?

Geen probleem! Ontdek jouw perfecte racket met onze padel racket test service. Test verschillende modellen en speel met vertrouwen. Neem contact op voor meer informatie en maak de juiste keuze voor jouw padelavontuur!

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven